Novembar u vašem kalendaru

Home » Novembar u vašem kalendaru

Ovo morate vidjeti, posjetiti, kupiti

Slikarska magija

U toku je izložba jednog od najpopularnijih i najprodavanijih beogradskih slikara u koncept prostoru 4 sobe gospođe Safije u Sarajevu. Miša Mihajlo Kravcev do sada je imao 24 samostalne i grupne izložbe u Srbiji i inostranstvu, dok je Vreme je za lepo… njegova prva sarajevska i ujedno bosanskohercegovačka izložba. Ne propustite doživjeti slikarsku magiju živopisnih ulja na platnu.

Čari Nacionalnog parka “Una”

U periodu između klasičnih ljetnih i zimskih odmora malo više vremena posvetite upoznavanju top destinacija BiH. Na krajnjem zapadnom dijelu BiH, prostirući se na 19.800 hektara, Nacionalni park “Una”, raj za ljubitelje prirode, ponudit će vam na pogled spektakularne vodopade Štrbački buk i Martinbrodske slapove. Kada je lijepo vrijeme, park se može istraživati u čamcu, a u ovo doba godine jednostavno šetajte, ili vozite bicikl.

Catwalk – Za odvažne žene

Osjetite inspiraciju nove Catwalk kolekcije koja dolazi direktno s modnih pisti. Novi modeli brenda Deichmann izrađeni su od ekstravagantnih materijala živih boja i mogu se nositi u različitim prilikama, a posebno onda kada se od vas zahtijeva markantni nastup sa stilom.

Karting u Mostaru

Volite li adrenalin? Ili možda, konkretnije, sportski automobilizam? Onda je Karting Arena SpeedXtreme Mostar prava adresa na koju se trebate zaputiti. Za bolji doživljaj nedavno je uvedena i led rasvjeta na glavnom dijelu staze. Radno vrijeme od 10 do 23 h.