essence vas daruje paletom za oči i lice „To glam to give a damn“

Home » essence vas daruje paletom za oči i lice „To glam to give a damn“
Dvije naše čitateljke/pratiteljke obradovat ćemo ovom paletom. Vaše je samo da podijelite ovaj post na svom FB profilu. U komentaru označite svoju prijateljicu, te napišete zašto bi baš ona trebale osvojiti ovaj poklon. Najkreativniji odgovor, Ladies In zajednica će nagraditi.  Igramo se do utorka, 30.10.2018. a imena sretnih dobitnica objavit ćemo na našoj FB stranici

Nakon minimalnog make up look koji je bio naš omiljeni izbor tokom toplih ljetnih dana, jesen nas unutar kozmetičke torbice okreće bogatim kremastim i puderastim teksturama te raskošnim bojama dragog kamenja koje će stvoriti bezbroj novih make up lookova i uz malo kreativnosti i igre svaki dan kreirati novi look

Nova essence To glam to give a damn paleta za oči i lice u super cool dizajnu je pravi multitalent: svaka paleta sadrži mat ili sjajni završetak. Sadrži i savršeno usklađeno rumenilo ili highlighter da paše uz odgovarajuću temu.   “too glam to give a damn” paleta sadrži divne metalik naglaske.

Svake sezone essence donosi novi izbor pomno biranih nijansi u novim beauty proizvodima. Osim što svaka od njih donosi monokromni look u omiljenim neutralnim bojama, spojeni zajedno u jednu paletu stvaraju gotovo beskonačan broj kombinacija i lookova unutar jednog praktičnog i kompaktnog pakiranja. Jedna paleta dovoljna je kako bi u potpunosti transformirali i stvorili savršeni svakodnevni jesenski look. Dizajn palete oduševiti će vas kao i zapanjujuća baršunasta formula u predivnim raskošnim bojama.

Dvije naše čitateljke/pratiteljke obradovat ćemo ovim paletama. Vaše je samo da podijelite ovaj post na svom FB profilu, te u komentaru označite svoju prijateljicu, te napišete zašto bi baš ona trebale osvojiti ovaj poklon. Najkreativniji odgovor, Ladies In zajednica će nagraditi. Igramo se do utorka, 30.10.2018. a imena sretnih dobitnica objavit ćemo na našoj FB stranici.

Puno sreće vam želimo!