PEPE JEANS – NOVI BREND MUŠKA I ŽENSKA LINIJA

Home » PEPE JEANS – NOVI BREND MUŠKA I ŽENSKA LINIJA
U oktobru 2018, Tailored Perfumes lansirao je prvu liniju Pepe Jeans parfema, muške i ženske linije. Kroz ovo lansiranje, Pepe Jeans prikazuje pozitivni stav i želju za životom kroz mirise koji su potpuno drugačiji, kako vizuelno, tako i kroz mirisne note

Inspirisan karakterom fashion brenda, Pepe Jeans uvodi inovativne bočice, koristeći martini čašu za nju i shaker za njega.

Sa kristalnim bočicama i metalnim čepovima, Pepe Jeans mirisi su savršen spoj elegancije i autentičnosti.
EKSPLOZIJA KARAKTERA U BOČICI MIRISA

ZA NJU

Pepe Jeans miris za nju inspirisan je modernim koktelom. Eliksir senzualnosti za odvažne žene koje vole uživati u lijepim trenucima života. Savršen mix nota odaju “wow efekat”, naglašavajući ženstvenost i originalni karakter ovog mirisa.
Fuzija ćilibara i vanilije pojačana je ukusnom notom bademovog mlijeka, slatkom dodirnom marmeladom i muškantnom bazom za mekanu, intimnu i zaraznu završnicu.
Miris Pepe Jeans za nju sadrži jedinstvenu i održivu vaniliju Madagaskara. Ovaj sastojak se uzgaja pri poštivanju prirode, očuvanju bioraznolikosti, korištenjem tehnika očuvanja tla i minimiziranjem utjecaja na okoliš putem pošumljavanja.

ZA NJEGA

“Protresi, protresi, protresi” sve sastojke i rezultat je odvažni i drugačiji miris za njega! Pepe Jeans muškog mirisa je jedinstvena mješavina koja odražava esenciju brenda. Hrabra verzija profinjene muške svježine.
Bezvremenska esencija lavande u kombinaciji sa zaraznim esencijom ananasa i elegancijom orijentalnog ugođaja tople vanilije i pržene kave.
Pepe Jeans za njega sadrži isključivo ulje lavande iz Francuske.

#LIFEISNOW #CELEBRATEIT

Globalno lansiranje brenda – oktobar 2018.
Na bh. tržištu dostupan u militražama od EDP 50ml za nju, te EDT 50ml za njega u svim CM i DM poslovnicama.