LIBERTAS SLOWFOOD VEČERA

Home » LIBERTAS SLOWFOOD VEČERA
Restaurant LibertAs će 18.10.2018. godine, upriličiti još jednu, fantastičnu slow food večeru gdje će, uz ponudu bogatih slijedova jela vrhunske mediteranske i kontinentalne kuhinje, ugostiti i prezentovati odabrana vina iz podruma nagrađivane i dobro poznate vinarije Vukoje

Dobro uhodani LibertAs tim pobrinut će se da pozitivnih iznenađenja i atmosfere ne nedostaje. Tako će kao uvertira u gastronomsku čaroliju ove večeri biti poslužene mušule na palenti sa kvarnerskim kozicama, koju će kompozitno propratiti kremasti rižoto od škampi i zelenilo mladih mahuna.

Za treći slijed ove gozbe servirat će se kockice tune ukusno pečene na plamenu vinove loze i korijenu masline, uz slast umaka od mladog oraha.

Nakon fantastičnog spoja mirisa i okusa, ovo gastronomsko putovanje počastit će goste telećim medaljonima sa pistacijama, a želju za repete upotpuniti sa mariniranim ramstekom pečenim na gradelama i gratiniranim krompirićima, kao prilogom. Kao pečat na savršenu večer u LibertAsovoj naprednoj školi hedonizma, bit će upriličen desert, koji će, kako kaže Chef Husejn Duraković, biti desert iznenađenja i pravi gurmanski užitak.

Uz jedinstven i osvježavajući pristup, naši sommelieri su pažljivo odabrali etikete vinarije Vukoje, te nema sumnje da će ova spektakularna gastronomska avantura gostima ponuditi harmoničnu fuziju dobrog okusa i ukusa.

Rezervacije su već otvorene, a broj mjesta je ograničen. Stoga savjetujemo što raniju rezervaciju koju je moguće napraviti pozivom na broj 033 447 830, mailom na info@libertas.ba ili putem službene Facebook stranice.