Inoma day: Jesen dočekajmo spremne

Home » Inoma day: Jesen dočekajmo spremne
Pod sloganom „Jesen dočekajte spremne!„ u subotu je u predivnom ambijentu  Inoma Concept Store-a održan, sada već tradicionalni i uistinu prepoznatljivi –  Inoma Day

Cjelodnevni događaj posvećen ljepoti i njezi i ovoga puta privukao je veliki broj dama koje su zaista uživale u uslugama šminkanja, masažama kože lica vrhunskim kozmetičkim proizvodima kao i stručnim savjetima. Jedinstvena prilika da se upoznaju s novostima u svijetu ljepote, da saznaju sve tajne i trikove umjetnosti njege kože te dobiju individualni pristup u opuštajućem ambijentu i uz educirano osoblje, samo su neki od razloga zašto klijenti s nestrpljenjem očekuju svaki Inoma Day.

Ovoga puta dame su se opuštale uz vrhunski Sisley Paris asortiman koji je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe različitih tipova kože i tretirao određene probleme: od odstranjivanja šminke, čišćenja, toniziranja, dnevne i noćne njege, hidratacije, učvršćivanja i anti – age učinka, pa sve do intenzivnih tretmana za individualne potrebe.

Sisley je u cilju da ispuni želje i potrebe žena širom svijeta kreirao kolekciju i botaničkog make up- a koji zaista čini dobro koži, njeguje je i pruža potpunu ugodu, a ujedno prati i posljednje svjetske trendove. Sisley se ponosi pružanjem usluge prilagođene svakom pojedinom kupcu, a uz Inoma team, naše dame su se u to zaista i uvjerile.

Također, nisu odoljele ni prilici da probaju neke od najluksuznijih niche olfaktornih kreacija pa je Inoma dućan mirisao na Amouage, Clive Christian, Parfums de Marly, Ormonde Jayne..

Inoma Day je iskustvo koje se ne propušta, zato drage naše dame – rezervišite Vaše mjesto za sljedeći! J