Pariški Fashion Week poznatoj infuencerici Sonji Kovač okrio boje najnovijeg Avon mirisa Kenza Takade

Home » Pariški Fashion Week poznatoj infuencerici Sonji Kovač okrio boje najnovijeg Avon mirisa Kenza Takade
Sonja Kovač ovaj je vikend uživala u intimnom druženju s Kenzom Takadom, otkrivajući nove boje Pariza

Regionalno poznata influencerica Sonja Kovač provela je poseban vikend na Sedmici mode u Parizu: kao jedina gošća iz naše regije uživala je otkrivajući detalje najnovije mirisne suradnje velikog Kenza Takade za parfem Avon Life Colour.

“Imala sam tu privilegiju upoznati Kenza! I ne samo to, ugostio nas je u svom apartmanu na par spratova u centru Pariza. Totalno sam oduševljena čovjekom, toliko je jednostavan, a poseban. Vrlo druželjubiv i pričljiv, nasmijan, obožava se družiti s mladim ljudima: oni su mu, kaže, najveća inspiracija. Toliko je drag da nam je pokazao svaki kutak svog ureda i apartmana na par spratova, a najveće oduševljenje bilo je kada nas je odveo na terasu s pogledom na Eiffel-ov toranj. Ovdje sam doživjela najljepši pariški zalazak sunca! I kako bolje završiti večer nego u njegovom omiljenom restoranu, uz sushi.” podijelila je svoje oduševljenje Sonja.

I nastavak pariške avanture bio je u znaku boja i Kenza: “Set your colors free Paris tour with Kenzo Takada” odvela je naše avanturistice u upoznavanje omiljenih Kenzovih mjesta u Parizu ispričano kroz odnos s različitim bojama, uz nezaboravan flashmob ulicama Pariza. Baš kao i u poznatoj parfemskoj kući Firmenich gdje je Sonja imala priliku  isprobati miris svake boje! Jer tako je i Kenzo kreirao najnoviji mirisni dragulj iz Avonove radionice – Avon Life Colour EDP – igrajući se bojama, odnosom koji boje imaju u njegovoj vlastitom životu, u njegovoj kreativnosti i dizajnu – stvario je miris prepun boja i emocija.