Otkrijte sve o ženama vagama

Home » Otkrijte sve o ženama vagama
Žena vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost

Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i porodicom. Harizmatična je i očaravajuća zbog čega nevjerojatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću ličnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu ‘hladnu glavu’, pomoći i šarm. Međutim uvijek je otvorena za promišljanja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati vlastite pogreške ako je se logičnim objašnjenjem može uvjeriti da je u krivu.

Seks & Veze 
Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srca i svježeg cvijeća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u vodoliji ili blizancu. No umne igrice u ljubavi kod vage su strogo zabranjene.

Ona će iskreno reći šta joj je na umu što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savjet. Seks doživljava kao mentalnu vježbu te voli dobro proučiti šta partner voli u krevetu. Ljubiteljica je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku prije samog čina seksa.

Prijateljstvo

Zbog karakterne osobine da konstantno važu mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može frustrirati, primjerice kad ne može izabrati koji film želi gledati. No njeno kolebanje ustvari ide u korist vaginim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir vlastiti ukus, potrebe i želje, pazit će i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svojem poznatom osjećaju za pravednost i zbog toga su vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva je, voli upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s lavom ili strijelcem.