DOGO otvara prodavnicu cipela u Sarajevu

Home » DOGO otvara prodavnicu cipela u Sarajevu
DOGO brand poznat po neobičnom dizajnu cipela i torbica po prvi put u Bosni i Hercegovini otvara radnju u utorak, 18.9.2018, u Alta Shopping Centru u Sarajevu

 Neobična radnja osmišljena da svim posjetiocima pruži osjećaj ugodnosti, užitka i zabave prilikom odabira modela nalazi se u Alta Shopping Centru, Sarajevo na drugom spratu. Riječ je o prvoj bh. franšiznoj radnji koje se mogu pronaći u svjetskim metropolama poput Amsterdama, Berlina, Barselone, Istanbula, Las Vegasa, Dohe i mnogih drugih gradova.

U svom asortimanu Dogo® nudi proizvode koji su jedinstveni sa svojim zabavnim dizajnom, a koji svojim vlasnicima omogućavaju slobodno izražavanje. Dogo® veganski i ručni proizvodi su:

Šik

Umjetnički

Nosivi dizajn

Dogo® okuplja grupu kreativnih umova ovisnih o dizajnu i boji koji su motivirani srećom i zadovoljstvom kupaca. Naša filozofija je pružiti našim klijentima izvanredan spoj svježeg dizajna i razumnih cijena. Veganski i ručno rađeni proizvodi iz našeg asortimana svojim korisnicima nude stil života i način izražavanja.

U prodavnici Dogo Sarajevo imamo izloženo oko 150 originalnih uzoraka, koji će se redovno osvježavati novim dizajnerskim uzorcima apliciranim na cipelama, torbicama i ruksacima. Ono što se ne mijenja je to da je svaki komad stvoren uvijek s osjećajem humora koji omogućava svom korisniku isticanja iz mnoštva. Podržan krilaticom “Personalize Your Life” inspirativni duh Dogo® dosegao je stotine hiljada ljudi širom svijeta.

Došlo je vrijeme da i u Sarajevu otkrijete Dogo® svečani, ludi, radosni, energični, posebni, besplatni i nevjerojatni svijet!

Personalize Your Life