Septembar u vašem kalendaru

Home » Septembar u vašem kalendaru

Ovo trebate vidjeti, posjetiti, kupiti

 Odmarajte na kraju ljeta

Ukoliko se niste uspjeli organizirati tokom toplijih mjeseci, septembar je idealan za odmor. Razloga za bijeg od svakodnevice u ovom periodu je mnogo – sve je puno jeftinije, smještaj, hrana, putovanje… Temperatura je prijatnija i skoro da nema nepodnošljivih vrućina, a u ljetovalištima ne vladaju gužve. Samo treba odlučiti gdje ići na more i naoružati se pozitivnom energijom.

 Antilop, oksford cipele i mokasine

Antilop nije najbolja opcija za ljeto, a zimi je veoma teško brinuti se o njemu. Septembar je savršeno vrijeme za antilop čizme, oksford cipele, mokasine i čizme do skočnog zgloba. Ali, ne zaboravite na vodootporni sprej, jer septembar zna iznenaditi  kišom.

„Race for the cure“

Povodom održavanja jedanaeste humanitarne trke/šetnje “Race for the cure” čiji je cilj podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke u BiH, online registracija građana za ovaj događaj počela je putem sistema www.kupikartu.ba . “Race for the cure” održat će se 30. septembra ispred, u 11 sati, ispred Sarajevo City Centra.

 Blistava kosa uz Aqua Mineral

Infudra Nourishing kolekcija za njegu kose luksuzna je linija prirodno formulirana obnavljajućom kombinacijom minerala iz Mrtvog mora, koji su poznati po nevjerovatnim sposobnostima podmlađivanja, abesinskog ulja i ekstrakta kerotina, jačaju, njeguju i štite kosu, dajući joj prirodan izgled i nevjerovatan sjaj. Iz ovog sjajnog programa izdvajamo Infudra Nourishing Conditioner (regenerator za kosu) i Infudra Nourishing Hair Serum Oil (serum za kosu). Ove proizvode potražite u „Aqua Mineral“ poslovnici u SCC-u.