Ladies & Gentlemen: Jedni drugima smo podrška

Home » Ladies & Gentlemen: Jedni drugima smo podrška
Vrijeme u kojem živimo nije nam pretjerano naklonjeno. Nametnute su nam neke nove vrijednosti, azbog konstantne trke sa konkurencijom, ali i samima sobom, nerijetko zaboravljamo na one koji su nam najvažniji i koji su uz nas u najljepšim, ali i najtežim životnim trenucima. Koliko je jednoj zaposlenoj ženiu društvu u kojem živimo potrebna podrška, vjerujemo, zna svaka od vas ponaosob. Koliko nam je važno da nas neko potapše po ramenu kada nismo imale dobar dan na poslu, ili se istinski raduje svakoj našojposlovnoj pobjedi, spoznajemo barem jedanput mjesečno

U ljetnoj bašti „Sydney“ ispred Narodnog pozorišta u Tuzli sutra (12. 09.) s početkom u 19:30  nakon Sarajeva, održat će i u  Tuzli ljetni tematski Ladies & Gentlemen event, u sklopu Ladies In koncepta događaja koji se organizira svakog mjeseca u BiH, s ciljem ukazivanja važnosti istinskog prijateljstva, iskrene ljubavi i svesrdne podrške.

Očekuje se veliki broj zvanica, te mnoštvo iznenađenja.

Centralni dio programa je panel diskusija o temi “Jedni drugima smo podrška”. O kojoj će govoriti Lidija Žigić, Merima Alić Dževdetbegović, Delveta Balić i Adnan Mujezinović. Diskutirat će o važnosti podrške kako u poslovnom, a tako i privatnom okruženju.

Nakon panela gosti će uživati u muzičkom performansu uz  Lejlu Piljević, poznatu bh. violinisticu, te plesu sjajnog plesačkog para.

PROJEKT SU PODRŽALI:

Generalni pokrovitelj – Jana

Zlatni sponzor – Junuzović Kopex, BH Telecom

Srebeni sponzor – Plaza sa brendom Lancome, Platinium

Prijatelji projekta – Deichmann, Adriatic osiguranje, Mak Zara,

Mi99, No Vello, Le Petit Marseillais, Subrina, Plesni studio Sandoval, Set Up, Red Bull, Restoran Royal, Nutribullet.