Četiri ključna komada za besprijekoran jesenji outfit

Home » Četiri ključna komada za besprijekoran jesenji outfit
Nakon lepršavih haljinica i minijaturnih topića, došlo je vrijeme za promjenu i nešto više odjeće. Ipak, to ne znači da morate pohrliti u kupovinu hrpe stvari za jesenje dane. Ono što vam treba su ključni, klasični komadi koji su uvijek u modi i u kojima ćete uvijek izgledati odlično. Kako biste uvijek bile sređene i chic, predlažemo vam da svoje jesenje odjevne kombinacije bazirate na sljedećih pet ključnih komada

1. Karirani sako

Ovaj retro komad odjeće možete, osim u trgovinama, pronaći i u maminom ormaru. Odlično izgleda s čim god ga uparite, a zbog svoje upečatljivosti najbolje izgleda s najobičnijom crnom majicom i trapericama.

2. Midi haljina s printom

U svom ormaru svakako trebate imati jednu haljinu srednje dužine sa zanimljivim printom koju ćete osim za svakodnevne obaveze moći iskoristiti i za domjenke i slavlja.

3. Baloner

Investicija u baloner definitivno je jedna od najisplativijih koju ćete učiniti. Osim što nikada ne izlazi iz mode, ovaj legendarni kaput izgleda chic i elegantno uz svaku odjevnu kombinaciju.

4. Pletivo

S dobrim pletenim džemperom nikada ne možete pogriješiti. Ove godine u trendu su zvonoliki rukavi koji su posve nosivi i klasičnom kroju daju mali, ali zanimljiv zaokret. (Index.hr)