Green line je moj pun pogodak!

Home » Green line je moj pun pogodak!
Green line proizvodi brend su slovenačke kompanije Ilirija, jedne od najvećih firmi jugoistočne Evrope za razvoj, proizvodnju i zastupništvo kozmetičkih proizvod. Svojim brendovima za njegu kože i kose već odavno su osvojili bh. tržište, pročitajte šta o ovoj liniji misli blogerica Neira Delirium

Šminka, stres, sunce ili vanjski štetni utjecaji, sve to utiče da vaše lice postane suho, grubo, umorno, sa sve izražajnijim borama. Naravno, odmah nam na um padnu dvije riječi – hidratantna krema. Da, naravno, ali neke od njih su mi iritirale kožu, stvarale bubuljice, crvenilo od čega sam ludila i zbilja počela sumnjati u sve to. A onda je u moj život došao Green line.

I bio je to pun pogodak! Lice mi se zaista i bukvalno preporodilo. Stoga sam odlučila svoja iskustva podijeliti s vama. Vjerovatno vrlo malo dama ne poznaje Green line proizvode. To je brend slovenačke kompanije Ilirija, jedne od najvećih firmi jugoistočne Evrope za razvoj, proizvodnju i zastupništvo kozmetičkih proizvod. Svojim brendovima za njegu kože i kose već odavno su osvojili bh. tržište.

Krenimo od proizvoda Green line – Clear Active emulzija za čišćenje 3v1 koja je namijenjena za sve tipove kože. Sadrži ekstrakt lotusa, biljke koja raste u muljevitim i močvarnim staništima, a njegova svojstva da smiruje kožu, djeluje antibakterijski, sužava pore i globinski čisti kožu, učinilo ga neizostavnom komponentom u beauty industriji.

Ova krema u jednom koraku uklanja šminku s očiju, dubinski čisti kožu od šminke i nečistoća i tonira je. Ja je koristim ujutru i uvečer, a koža mi je poslije tretmana mekana i nježna. Emulziju jednostavno nanesite na lice i predio oko očiju, nježno je utrljajte i ostatke obrišete vatom ili isperite vodom.

Tu su i dvije fantastične kreme – Green line Basic hidratantna, krema za normalnu i miješanu kožu i Green line Basic, hranjivo-hidratantna krema za suhu i osjetljivu kožu.

Za njegu normalne i mješovite kože preporučujem hidratantnu kremu Green line Basic. Krema je obogaćena ekstraktom jabuke i vitamina E. Ekstrakt jabuke kožu hidrira, čini glatkom i sužava njene pore, a vitamin E je štiti od štetnih utjecaja zagađenja iz okoline, stresa i sunca.

Hranljivo-hidratantna krema Green line Basic je, s druge strane, namijenjena njezi suhe i osjetljive kože. Krema je obogaćena ekstraktom meda, riže i mlijeka, koji dubinski hidriraju kožu i čuvaju njenu vlažnost, čini glatkom i sužava pore. Ova krema me je oduševila. Privukla me je jer je vrlo kremasta i zaista se dobro apsorbuje. Lice ne sjaji i daje mu neku prirodnu teksturu. Lice se osvježi i nekako pomladi. Koristim je ujutro i uvečer nakon čišćenja lica.