En Akademija i La Biosthetique BiH predstavili novu liniju za njegu kose Botanique

Home » En Akademija i La Biosthetique BiH predstavili novu liniju za njegu kose Botanique

Druženje frizera iz egije održano je na Akademiji 11.08.2018 od 11-18h.

Eldin Nuhić, stilista, edukator, frizer i Indira Kruščica, Sales Manager za La Biosthetique BiH na regionalnom druženju frizera predstavili su koncept rada Akademije koji se razlikuje od svih ostalih, jer sam moto En studija je „Za dlaku bolji“, a moto La Biosthetique „different from others“

Frizeri su imali priliku probati kako novu liniju Botanique, tako i sve proizvode La Biosthetique uz detaljno objašnjenje i način upotrebe, dok su gosti akademije uživali u La Biosthetique tretmanima za lijepu i zdravu kosu. Tim edikatora iz regije koji je učestvovao u prezentaciji Iva Vrdoljak/Zagreb, Danijela Balać/ Banja Luka, Marija Prijović/ Beograd, Darija Lekanjić/ Banja Luka.

Botanique Pure Nature – Fitoterapija za kosu i kožu La Biosthétique

Ljekovita i hraniva moć biljaka poznatih iz ljekovite fitoterapije. Stoljećima zacjeljivanje, magija i znanost susreću se u službi zdravlja i ljepote. Smješten u 100% certificiranoj prirodnoj kozmetici za kosu i kožu.

S ekstraktima i derivatima visoko učinkovitih biljaka. Čisti, veganski prirodni proizvodi, apsolutno čisti, u kombinaciji s prirodnim aromama, bez aditiva iz alkohola, bez sulfata, nafte, parabena i silikona.

Temeljem klasične ljekovite fitoterapije BOTANIQUE se sastoji od tri aktivna segmenta:

GENTLE je osnovni pojam za nježne, blage učinke u djelovanju i čišćenju s umirujućim ekstraktima kao što su. Zob, gingko i lavanda. Opustite se nježnom snagom u poredku kao i ljetnim povjetarcem koji prosijavaju vašu kosu i kožu.

BALANCING predstavlja ravnotežu i harmoniju i sadrži Jojoba i ekstrakt algi. Pronađite ravnotežu i harmoniju – vaš zen za kožu, kosu i dušu.

INTENSE označava osnaživanje, aktivaciju i osvježavanje s ekstraktima od npr. Mente, ginsenga i limuna.

Intenzivna snaga biljaka hrani i brine za vašu kosu i vašu kožu.

Botanique označava La Biosthetique vrijednosti i to označava s 4 pečata na proizvodima.

  1. Prava prirodna kozmetika – 100% čista priroda

To je dokumentirano na svim Botanique proizvodima s ICEA pečatom (Institut za zaštitu okoliša i etike). ICEA ide daleko izvan standardnog procesa certificiranja prirodnog proizvoda prilikom testiranja i dodjele pečata. La Biosthétique je punopravna kompanija s naglaskom na poštivanje ljudi i okoliša, uvjeta rada i interesa potrošača.

  1. Veganska kozmetika

Svi proizvodi nose VEGAN pečat kako bi naznačili da proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog porijekla i da su proizvedeni bez ispitivanja na životinjama.

  1. Proizvodnja prema Halal kriterijima

Osim toga, La Biosthétique se podvrgnuo teškim kriterijima Halal testa kako bi bio otvoren svim svjetskim građanima i ponudio učinkovitu prirodnu kozmetiku širom svijeta.

Halal Kozmetika rješava rastuću potrebu za etičkim kozmetičkim proizvodima rastućeg muslimanskog stanovništva i utjecaju globalnih trendova. Halal u ovom kontekstu znači “dopušteno ili zakonito”.

To su kozmetički proizvodi koji se mogu konzumirati u muslimanskoj vjeri jer se temelje na standardu Sharija. Halal-certificirana kozmetika ne sadrži sastojke životinja. Također nije dopušteno alkohol i razni hemijski aditivi. Osim toga, moraju se poštovati posebne higijenske i etičke upute za proizvodnju, koje osiguravaju visoku čistoću proizvoda.

To zadovoljava potrebe muslimanskog stanovništva, kao i sve veću potrebu za prirodnim i prirodno proizvedenim kozmetičkim proizvodima. Atributi koji vrijede i za ne-muslimanske potrošače.

  1. Globalna društvena odgovornost

Kompanija u cjelini ističe svoje vrijednosti na području ljudi, obrazovanja, okoliša, inovacija i rasta.