(VIDEO) Kardio plesom dovedite tijelo u savršenu formu

Home » (VIDEO) Kardio plesom dovedite tijelo u savršenu formu
Vježbanje ne mora biti dosadno, pogotovo ako uključuje ples i vježbanje iz okrilja svog doma. Sve što vam treba je muzika i malo mjesta kako bi se mogli rasplesati kao da vas niko ne gleda

Kada se sjetimo plesnih kurseva u osnovnoj školi i dvokoraka koji smo učili tada, teško je zamisliti da plesom možemo trošiti kalorije, ali to je zabluda u kojoj mnogi žive. Bavili se vi plesom rekreativno, sportski ili za vlastiti gušt, vjerujte da je ples jedan od najboljih oblika vježbanja uz pomoć kojeg ćete tijelo dovesti u savršenu formu.

Kako biste začinili svoju fitness rutinu, poboljšali svoje plesne pokrete i izbacili svu negativnu energiju koju skupite tokom radnog dana, odlučite se za plesni kardio trening.

U svega 20 minuta možete odraditi kardio trening koji neće biti monoton kao trčanje na traci ili vožnja na sobnom biciklu. U niže prikazanom videu, Jason Layden donosi vam miks plesa i fitnessa kako bi potrošili kalorije koje ste skupili na produženom vikendu. Ako imate barem osnovnu plesnu podlogu, neće vam biti problem „pohvatati“ svaki Laydenov pokret koji vam garantira upalu mišića idući dan. (fashion.hr)