S knjigom na more

Home » S knjigom na more
Uz kupanje i sunčanje na plaži, slobodno vrijeme možete provesti čitajući zanimljive i napete krimiće ili romantične romane – odmor je uz njih zagarantiran

Ljeto i grad – Candace Bushnell 

Ovaj roman je uzbudljiv nastavak dnevnika Carrie Bradshaw u kojemu neustrašiva Carrie traži svoj put u Velikoj Jabuci, pretvarajući se u osobu kakva je oduvijek željela biti. No, ostvarenje njenih snova puno je složenije nego što je mislila.

Anđeoska ljubav – Susan Elizabeth Phillips

Ako volite ljubavne zavrzlame, priča o lijepoj i hirovitoj Daisy Deveraux koja će ili završiti u zatvoru ili se udati za tajanstvenog muškarca kojeg  joj je odabrao otac idealna je za vas. Alex Markov, međutim, nema nikakve namjere izigravati zaljubljenog mladoženju razmaženoj, lakomislenoj djevojci odrasloj u izobilju. Ovaj muškarac bez duše naišao je na ženu koja nema ništa osim srca.

Voljeti se otvorenih očiju – Jorge Bucay & Silvia Salinas

Ovaj  roman jednog od najomiljenijih i najčitanijih svjetskih psihoterapeuta, po mnogočemu je jedinstven – napeta, divno ispričana priča istodobno je najpitkiji i najčitaniji priručnik o ljubavnim odnosima, o ljubavi koja nestaje i koju treba održati. Kada marketinški stručnjak Roberto dobije e-mail namijenjen nekom Fredyju, obriše ga bez razmišljanja. Međutim mailovi i dalje stižu, a znatiželjni Roberto ih potajno počinje čitati.

Emma Straub  – Na odmoru

Jedna porodica i njeni pridruženi članovi. Dvije sedmice na čarobnoj Mallorci. Šta sve može poći po zlu? Koje će tajne isplivati na površinu? I gdje će se pronaći radost? Bestseler NA ODMORU Emme Straub, roman je o kojem su u New York Times Book Reviewu napisali: ”Divno napisano… Kad okrenete zadnju stranicu osjećate ćete se baš kao nakon godišnjeg: zahvalni zbog putovanja, ali tužni jer je ono gotovo.”

Preljuba – Paulo Coelho

Začuđujuća priča o tome kako izgleda imati sve a biti nesretan. Linda uvijek želi više… Poslije susreta s političarem koji je nekada bio njen momak, još prije nego što se udala i postala poštovana žena, posvećena majka i uspješna novinarka, ona se upušta se u strastvenu, opasnu i zaraznu vezu, ali s dalekosežnim posljedicama.