Podravka i 24. Sarajevo Film Festival obećavaju nezaboravna filmska i gastronomska iskustva

Home » Podravka i 24. Sarajevo Film Festival obećavaju nezaboravna filmska i gastronomska iskustva
Ovoga će ljeta Podravka i Sarajevo Film Festival tradicionalno proslaviti svoju suradnju nastavkom zlatnog sponzorstva na 24. Sarajevo Film Festivalu. Partneri u promidžbi kulture i sedme umjetnosti, ove će se godine zajednički pobrinuti za nezaboravnu završnicu festivala koja će se 16.08. upriličiti na Festivalskome trgu. Podravka će u finalnoj noći festivala, rezerviranoj za nagrade i slavlje, prijateljima i sudionicima festivala ponuditi  najfinije nagrade za nepca, ukusnim zalogajima iz Podravkine bogate kulinarske ponude

Osim kulinarskih čarolija i pripreme slasnih delicija na koncu festivala, tradicionalno će biti upriličeno i druženje Lino medvjedića s najmlađima prije projekcija filmova najavljenih u okviru Dječjeg programa uz prigodna iznenađenja. Podravka je tijekom trajanja festivala pripremila ponešto za svakoga, tako će u razdoblju od 10.08. do 17.08. u kino –  parku Hastahana biti upriličeno Kino u parku by Vegeta Natur u kojemu će se u prekrasnom okruženju parka prikazivati provjereni filmski klasici svih festivalskih noći, a sve projekcije počinju u 20:00 sati.

Podravka je također i ove je godine ponosni pokrovitelj nagrade Srce Sarajeva za najbolji kratki film koja će biti dodijeljena na koncu festivala, a u konkurenciji za kratki film nalazi se 11 kratkih ostvarenja.

„Iznimno nas raduje što smo i ove godine uz  Sarajevo Film Festival, a posebno smo ponosni na podršku koju Podravka pruža domaćim talentima svih ovih godina kroz sponzoriranje nagrada Srce Sarajeva za najbolje. Udruženim srcima, i ove godine nastavljamo u istome duhu motivirajući mlade da se nastave baviti umjetničkim stvaralaštvom, a ponosni smo sponzor i nagrade za najbolji kratki film. Sukladno Podravkinim strateškim opredjeljenjem usmjerenim na odgovornost za dobrobit  zajednice u kojoj posluje, naša je čast i obveza biti dijelom ovoga, respektabilnog, međunarodnog kuturnog događaja koji promiče razvoj kulture i sedme umjetnosti“, istaknuo je direktor Podravke u BiH, g. Milan Šarlija.

Podravkini promotori kulinarstva pobrinut će se za ukusne zalogaje kako za goste  tako i  za posjetilje Festivala, ljubitelji klasika uživat će uz Kino u parku by Vegeta Natur u Hastahani, a Lino medvjedić zabavit će i obradovati najmlađe filmske sladokusce tijekom Dječijeg programa SFF-a, na dvije lokacije – u Pozorištu mladih, 11 i 13.08. i u Kinu Novi Grad, 13. i 15.08.