Uspješno ljeto na Jahorini

Home » Uspješno ljeto na Jahorini
Ljetna sezona na Jahorini otvorena je prije više od 30 dana, a već sada broj prodatih karata za panoramsko razgledanje i spuštanje tjubing stazom, dostigao je rekordan broj. Samo u julu mjesecu prodato je više od 3.000 karata za ljetne sadržaje na Jahorini, što je za 75,4% više u odnosu na prethodnu godinu za pomenuti period

Olimpijski centar Jahorina zajedno sa fondacijom “Podrži život” prvi put na Jahorini u okviru ljetne turističke sezone organizujе humanitarnu “Trku za život”. Trka će se održati 11. avgusta u 11 časova i to u dvije kategorije – porodična i extreme. Svi zainteresovani mogu da se prijave na zvaničnom sajtu OC Jahorina www.oc-jahorina.com, kao i na platou Poljice i hotelu “Bistrica”, dok će se od 10. avgusta prijave i  uplate vršiti i u hotelu „Termag“ i u aparthotelu „Vučko“.

Ljetna sezona na Jahorini se nastavlja, a OC Jahorina svim posjetiocima pruža neograničeni broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje uz promotivne pakete i tematske vikende. Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je porodicama ali i onima koji vole da provode aktivne odmore uz adrenalin i sport. Do kraja ljeta posjetioce očekuju popusti od 20% na sve sadržaje tokom Race opening-a od 3. do 5. avgusta, ali i školskog vikenda od 31. avgusta do 2. septembra.