EVE DUET PROGLAŠEN NAJBOLJIM PARFEMOM NA DODJELI FRAGRANCE FOUNDATION AWARDS

Home » EVE DUET PROGLAŠEN NAJBOLJIM PARFEMOM NA DODJELI FRAGRANCE FOUNDATION AWARDS
Avonov prvi dualni miris osvojio je nagradu za inovativnost i podizanje premium ponude ovog brenda na novi nivo

Avonov parfem Eve Duet ove je godine pobijedio žestoku konkurenciju osvojivši Elle Reader’s Choice For Women Award na godišnjoj dodjeli nagrada UK Fragrance Foundation Awards. Poznata kao ‘Oscar’ mirisne industrije, ova nagrada prepoznaje samo najbolje parfeme na globalnom tržištu.

U koprodukciji s IFF’s master perfumerom Jean-Marc Chaillan-om, s poznatom glumicom Evom Mendes kao ambasadoricom Eve brenda, Avonov Eve Duet parfem osvojio je jedan od najnovijih mirisnih trendova danas – miješanje i layering mirisa.

Prema Anni Werstler, marketing direktorici Avon Eve brenda, FiFi Award prepoznaje inovativnost Avona u stvaranju i kreiranju novih premium mirisa: “Kreirajući Eve Duet, naš je glavni cilj bio prikazati različitost, sve strane žene danas, omogućiti joj da svaki svoj osjećaj iskaže mirisom. Primanje ove nagrade dokaz je da smo u tome uspjeli, a posebno znači u ovoj kategoriji koja uključuje i brendove poput Chanela, Diora i Guccija.”

Eve Duet je Avonov prvi dual parfem koji ženi omogućava da kreira mnoštvo mirisnih kombinacija. Od osvježavajuće i tople cvjetno-voćne do zavodljive i senzualno cvjetne kombinacije, Eve Duet parfem ženi daje mogućnost izraziti sva svoja lica, ovisno o trenutnoj ulozi u kojoj se nalazi i koju želi istaknuti. Premium miris, prihvatljive cijene.

The Fragrance Foundation Awards prepoznati su kao stručnjaci nagrađivanja mirisa od 1992., te dodjeljuju nagrade različitih kategorija, od pakovanja i oglašavanja do najboljih mirisa.