Ljetna Ladies In naslovnica: Amila ili Barbra ili Amy….

Home » Ljetna Ladies In naslovnica: Amila ili Barbra ili Amy….
Ljetnu naslovnicu dvobroja (juli/august) Ladies IN magazina odlučili smo posvetiti umjetnosti, glumi i kulturi, pa smo zamolili našu uspješnu glumicu Amilu Terzimehić da nam pomogne da ostvarimo svoj naum, a kako je Amila uvijek željna novih izazova i projekata, nije dugo trebalo da se nađemo na istoj talasnoj dužini….

Realizacija je trajala nekoliko dana. Zvijezda naše naslovnice imala je puno obaveza, ponajviše na ASU u Sarajevu i radu sa mladim kolegama, pa je od svega bilo najteže pronaći termin koji bi odgovarao kako njoj, tako i ostatku tima: fotografu, make up artistu, frizeru, snimatelju…Ruku na srce, ni promjenjivo i hirovito junsko vrijeme nije nam išlo na ruku. No, gdje ima volje, ima i načina.

Kada smo uspjeli dogovoriti baš sve, vremenski uvjeti bili su puno više od očekivanog. Čak je i vjetar puhao na našu stranu.

Amilu smo najprije zamislili kao čuvenu i legendarnu Barbru Streisand. No, već na sljedećem setu nevjerovatno nas je podsjećala na Amy Winehouse. Kada nas je na kraju sve osvojila svojom energijom i osmijehom, shvatili smo da je ne treba porediti ni s kim. Amila je jednostavno Amila. Zvijezda čije vrijeme tek dolazi….Uživajte u videu i fotografijama…

Styling: Lindex

Make up: Nermina Ibrulj “Kultura ljepote”

Hair: Frizerski studio “Mahir”

Lokacija: Terme Ilidža i Hotel “Hills”, Sarajevo

Fotografija: Edvin Kalić

Snimatelj: Muamer Kolar, Altermedia

Organizator snimanja: Lejla Lojo-Karamehmedović, Altermedia

Sponzor rubrike: Aqua Mineral Juveness De-Wrinkle Cream (brisač bora)