Ledeno hladan Jager Shot za vrelu atmosferu na Tjentištu

Home » Ledeno hladan Jager Shot za vrelu atmosferu na Tjentištu

 

Istinske kampere uvijek prati pozitivna energija, dobra zabava, odlično društvo, nova poznanstva i nezaboravni trenuci začinjeni dobrom glazbom. Ovo “pravilo” potvrdili su i na ovogodišnjem OK festu, gdje ni kiša nije uspjela da pokvari nezaboravan vikend

Gibonni,  Kiril Djaikovski, Elemental, Rudimental, Letu Štuke samo su dio ovogodišnjeg line up-a Jägermeister main stage-a koji je budnim držao rasplesane festivalce do kasnih noćnih sati, užarivši atmosferu do vrhunca. U predahu između odličnih glazbenih izvedbi, fanovi su se mogli osvježiti u Jäger zoni, savršeno na -18 ˚C ohlađenim najpoznatijim njemačkim likerom, uslikati se ispred photowalla s jelenom u prirodnoj veličini i družiti se s Jägeretama. Najveća gužva bila je kod već poznatog umjetnika Jäger zone, Ante, koji je svojim umijećem počastio sve ljubitelje tattoo arta. Vješta ruka privremenim jägeriziranim tetovažama „išarala“ je mnoge posjetioce.

Festival u blizini netaknute prirode, svakako je mjesto na koje želite ponovo doći, bilo da vam je ovo prvo iskustvo ili ste već dobro poznato lice. Jäger festivalska avantura se nastavlja. Dok se spremate za novu destinaciju, pogledajte djelić atmosfere na aftermovieju i Jägermeister službenim stranicama društvenih mreža Facebook ( https://www.facebook.com/JagermeisterBIH/) i Instagram (https://www.instagram.com/jagermeister_bih/?hl=hr).