Cafe restoran Kilim: Novo IN mjesto u gradu

Home » Cafe restoran Kilim: Novo IN mjesto u gradu
Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih gostiju, a za savršenu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju svim posjetiocima stoji uvijek ljubazno Kilim osoblje koje će se pobrinuti da svaki obrok ostane u lijepom sjećanju

Prateći svjetske trendove i gastro ponudu koja se može pronaći u Kantonu Sarajevo, cafe restoran Kilim uspio je  pronaći nešto drugačije i po tome se izdvojiti i biti drugačiji. Svi oni željni mira, ugodnog enterijera i veoma ukusne hrane, trebaju znati da je samo za njih dizajniran i predivno uređen restoran Kilim.

Konceptualni cafe restoran, jedinstven po ambijentu nalazi se na Ilidži, na samoj obali rijeke Željeznice, na putu koji vodi prema Hrasnici, smješten je u stambenoj zgradi “Ilidza River Building” nadomak glavne saobraćajnice.

Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih gostiju, a za savršenu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju svim posjetiocima stoji uvijek ljubazno Kilim osoblje koje će se pobrinuti da svaki obrok ostane u lijepom sjećanju.

Tako ćete u Kilimu pronaći neodoljive okuse Lavazza kafe, smoothie koje nećete sresti u drugim restoranima, slastice koje ste možda negdje i sreli, ali ovakve zasigurno niste probali. Kada je restoran u pitanju, tu ćete pronaći neodoljive okuse mesnih specijaliteta, paste i pizze.

Za više informacija posjetite www.kilim.ba, Facebook stranicu https://www.facebook.com/kilim.ilidza/ i Instagram page https://www.instagram.com/kilim.ba/ a svakako ih posjetite na lokaciji Hrasnička cesta 3, Ilidža.

Informacije i rezervacije na broj telefona: +387 61 050 808