Dani ljepote ove subote u Tuzli

Home » Dani ljepote ove subote u Tuzli
Parfumerija plaza pripremila je za vas poklone i sniženje od 20% na cjelokupni asortiman

Nakon Banja Luke, Dani ljepote sele se u Tuzlu. Na ovom događaju koji počinje od 12 sati i traje do 18h, renomirane kozmetičke kuće predstaviti svoje proizvode i proljetne make up trendove. Događaj posvećen ljepoti, a posjetiteljice će imati priliku dobiti besplatnu uslugu šminkanja, od strane profesionalnih vizažista, kao i savjete o kozmetici. A specijalno za ovaj događaj, sve posjetitelje očekuje popust od 20% na cjelokupni asortiman Plaza parfumerije.

“Vjerujem da svi znate da parfumerija Plaza slijedi i postavlja nove trendove kada je u pitanju dekorativna i preparativna kozmetika u pitanju. Naše drage dame zaslužuju ovakva dešavanja, te se nakon Banja Luke selimo u Tuzlu. A iduća adresa je Sarajevo. Radujemo se još jednom druženju s vama, te se nadamo se da će ovaj događaj postati tradicija.”, izjavio je Gregor Čorokalo, vlasnik Plaze.

„Za mene je ovo bilo odlično druženje, jedinstveno i lijepo iskustvo. Imale smo priliku probati make up novitete. Posebno je zanimljivo i to što ovo nije bio događaj koji promovira samo beauty brendove, već smo dobile i savjete za njegu lica i tijela.”, Biljana T., jedna od dama koja je prisustvovala druženju koje je upriličeno u Banja Luci.

Sretni smo što ćemo zajedno s Parfimerijom Plaza, omogućiti našim kupcima da u Mercator centrima u gradovima Banja Luka, Tuzla i Sarajevo dobiju besplatnu uslugu šminkanja i savjetovanja te se upoznaju sa novim proizvodima i uslugama u segmentu kozmetike”, poručili su iz Mercatora.

Organizatori događaja, Mercator i parfimerija Plaza su se pobrinuli da ovaj događaj ostane u sjećanju svima, tako da će dame nakon šminkanja na mail dobiti profesionalnu fotografiju svog make up looka.

Budite i vi dio događaja 23.06. 2018.godine, koji će trajati od 12h do18h u Mercator centru u Tuzli (Bulevar II korpusa Armije BiH).