essence lakovi donose ljeto

Home » essence lakovi donose ljeto
Svake godine s toplijim danima otvaramo sezonu jarkih statement manikura na noktima. Razigrani ljetni dani ispunjeni mnoštvom događaja daju nam priliku da na svojim noktima pokažemo razigrane jarke boje koje inače izbjegavamo tokom zime

Savršeni nokti zahvaljujući novoj tehnologiji boje s ultra-finim pigmentima! essence gel lakovi za nokte nude još intenzivniju, dugotrajniju boju ujedinjenu sa savršenim prekrivanjem.

Posebna formula gel lakova za nokte  pruža tvojim noktima visoki sjaj s gel završetkom.  Dugotrajnost, cjenovna pristupačnost, široki raspon boja, popularna quick&easy  četkica i poznati cool essence dizajn razlog su što u skoro svakoj kozmetičkoj torbici možemo pronaći bar jedan essence lak. U kombinaciji s essence baznim lakom i essence nadlakom savršene rezultate je lako postići: trajnost laka za nokte je produljena, sjaj je intenzivniji i boja laka za nokte je zaštićena.

Donosimo essence nijanse koje će se odlično uklopiti uz sve tvoje odjevne kombinacije tokom ljetnih dana. Možeš odabrati nositi nokte u jarkim nijansama ili pak odabrati suptilniju pastelnu boju koja će izgledati vrlo trendi.