Maj u vašem kalendaru

Ovo morate vidjeti, posjetiti, kupiti

 

 Damir Imamović nastupa u Tuzli

Damir Imamović, unuk legendarnog bh. interpretatora sevdalinke Zaima Imamovića i sin Nedžada Imamovića, također sevdalije, s kojim je povremeno i nastupao nakon godinu i po ponovo će nastupiti u JU BKC TK. Koncert će biti održan 8. maja s početkom u 20:00 sati. Ulaznice su u prodaji, u Marketing službi BKC–a i u CD shopu „Mido“ na Korzu.

Chloe Nomade: Neodoljivi spoj nježnog i snažnog

Novi Chloe Nomade, spoj je različitog, neočekivanog, a i dalje nježnog kako samo Chloe zna. Chloe žena sa sobom nosi slobodu i nepromjenjivu, prirodnu eleganciju. Samouvjerena, nadahnjujuća, ona raste kroz svoja iskustva i susrete i ističe ko je zapravo, bez nametanja. Unutrašnja snaga vodi je da prihvati drugačije. Pogled je vodi u druge horizonte, dok je energija vodi prema novim licima. Ukoliko ste žena s ovakvim karakteristikama onda zasigurno na vašim policama morate imati novi Chloe Nomade.

Ruksaci su “must have”

Ruksaci ne odlaze sa scene. U nadolazećoj će sezoni biti popularniji nego ikad prije. Potvrdile su to nove kolekcije poznatih brendova. Oni su savršeni za modernu i praktičnu ženu. Prilagođeni su damama u pokretu, jer su idealne veličine i u njih može stati sve što vam je za taj dan potrebno. Pored toga, osvježit će i vašu modnu kombinaciju, te učiniti da izgledate idealno.