Kultni brand „Melissa“ prvi put u Sarajevu: Cipele koje mirišu

Home » Kultni brand „Melissa“ prvi put u Sarajevu: Cipele koje mirišu
Kako kaže kreativni direktor Edson Macuo: „Plastika je ograničena samo kreativnošću dizajnera“. Cipele poznatog brazilskog brenda „Melissa“ napravljene su od hipoalergijske plastike, mogu da se recikliraju, a najbolje od svega je to što mirišu

Melissa je poznata po saradnji sa globalnim zvijezdama dizajna, kao što su Vivienne Westwood, Jason Wu, Campana brothers, a u najnovijoj kolekciji predstavljaju  mladi modni dvojac iz New Yorka, Baja East. Udobnost se ne žrtvuje, već se mekana plastika prilagođava obliku vašeg stopala.

Unutrašnjost cipele je od materijala koji podsjeća na memorijsku pjenu, što dodatno doprinosi udobnosti. Lako se održavaju i ne zahtijevaju nikakvu specijalnu njegu. Ekskluzivni „Melissa“ store se nalazi u ulici Danijela Ozme 1, Sarajevo. U svježem i modernom ambijentu možete uživati u velikom i šarolikom izboru cipela u svim bojama i varijantama. Melissa BiH možete pratiti i online na njihovoj facebook (lovemel_ bih) i instagram (lovemel_bih) stranici. Ukoliko ste u Sarajevu, obavezno svratite i posjetite šarmantnu radnju u centru grada. A za one koji strahuju da će se željeni model i veličina razgrabiti lovemel_bih šalje robu i na adresu širom BiH.