”SEAT Ladies Driving Day”: Ljubav na prvi pogled

Home » ”SEAT Ladies Driving Day”: Ljubav na prvi pogled
Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, za dame organizirali testnu vožnju novih modela SEAT vozila

 Kada se susretnu elegancija i ljepota, neminovna je ljubav na prvi pogled. I upravo tako, srca dama osvojili su elegantni i atraktivni modeli novih SEAT vozila.

“SEAT Ladies Driving Day”, naziv je nezaboravnog druženja kojeg su 11.5.2018. godine  organizirali Porsche Sarajevo, Seat tim i Ladies In Magazin, a kojom prilikom su dame testirale nove modele SEAT vozila, Ateca, Arona, Leon i Ibiza.

Učesnice ove manifestacije imale su priliku testirati deset vozila na zanimljivoj ruti od Sarajeva do Mostara, i nazad.

Već na prvoj pauzi, uz doručak i dobro raspoloženje u Restoranu Orahovica, dalo se naslutiti da su učesnice projekta naprosto očarane novim SEAT modelima.

Posebno oduševljenje izazvalo je testiranje rijetkih i prestižnih modela kao što su Leon CUPRA ST, porodični sportski automobil sa impresivnih 300 KS i pogonom 4×4, i ATECA FR 4×4, elegantni sportski SUV.

Na raspolaganju je također bio i sportski crossover ARONA FR jedan od trenutno najtraženijih automobila u Evropi.

Potvrda pozitivnih utisaka stigla je pri dolasku u Mostar, gdje je u prekrasnom ambijentu restorana Romanca, upriličena i prezentacija o SEAT-u.

Nakon ručka i ugodnog razgovora, organizatori su priredili i posebne beauty trenutke.

U saradnji s kompanijom Orbico i brandom Shiseido, predstavljeni su noviteti, gdje su gošće testirale najnovije proizvode, poslušale savjete vizažista i sa sobom ponijele vrijedne poklone.

Rekli su…

Jedan divan dan, pun pozitivne energije proveli smo na relaciji Sarajevo- Konjic-Mostar-Sarajevo. Zahvaljući kompanijama Seat i Porsche, te agenciji Altermedia, vozila sam sjajane modele marke Seat i oduševila se zaista. Moram priznati da je ovo jedno nevjerovatno iskustvu i da smo zaista imali priliku testirati kako brzinu, tako i udobnost novih modela. Model u koji sam se ja zaljubila je Seat Ateca i vjerujte upravo takav crveni i divan ušao je u moj Voretex. Sad čekamo da vidimo kako ćemo želju realizirati. Hvala još jednom za divan dan i hvala za gostoprimstvo u Konjicu i Mostaru”, kazala nam je Almasa Lazović (Hayat TV).

 ”Oduševljena sam prije svega organizacijom, zatim odabirom učesnica, pozitivnom energijom koja se osjetila od samog jutra. Pohvale za Seat i Ladies In tim, na profesionalnosti, šarmu i pozitivnoj energiji, što je danas rijetkost u poslu. Privatno vozim Seat Leon kojim sam oduševljena, a na ”SEAT Ladies Driving Day” oduševio me model Seat Ateca. Izdvojila bih ono što sam na prvu osjetila, a to je sigurnost, snaga i kvaliteta vozila”, istakla je Tea Grubešić (Relax Beauty Centar).