Dizajnerica Hana Sirćo predstavila “smart bag” torbu

Home » Dizajnerica Hana Sirćo predstavila “smart bag” torbu
U prostorijama Avaz Twist Towera mlada dizajnerica Hana Sirćo prošle sedmice promovirala je ”Smart bag” torbu. Promociji su prisustvovale brojne javne ličnosti, kao i brojni predstavnici medija. Svi prisutni su se mogli upoznati s njenim dizajnom koji spaja modu i tehnologiju

„Smart Bag“ torbica je spoj modnog dizajna sa tehnologijom, a napravljena je od visokokvalitetne kože. Torba sadrži LED svjetlo, koje se pri otvaranju torbe automatski pali, što omogućava preglednost sadržaja. Također, torba sadrži i power bank, koji omogućava punjenje mobitela, tableta i sličnih uređaja, i to sve dok ste u pokretu. Budući dizajn torbe imat će i „smart lock“, te GPS.

  • Ponosna sam što sam uspjela sve sama organizirati, uz pomoć mojih sponzora. Žene su oduševljene torbicom, ne samo svim tim što ona sadrži, već i njenim dizajnom, što mi je veoma drago. Promoviran je i novi dizajn, bijela torbica – kaže Hana za naš magazin.

Na promociji je najavila i Instagram kampanju.

  • Pokrećem Instagram kampanju „H 4 her“. Mnogo ljudi se već odazvalo i žele se uključiti. Kampanja je posvećena jačanju i pružanju podrške svim ženama u svim aspektima života. Kroz kampanju skupljat će se sredstva za Sigurnu kuću. Kampanju će pratiti #herlifeherchoice. Ovdje će se uključiti ne samo žene, već i muškarci. Moj brend je namijenjen za jaku, hrabru, samouvjerenu ženu koja može sve. Zbog toga sam i pokrenula kampanju – kaže Hana.