Aqua mineral Premium kolekcija: Borba protiv starenja uz “wow” efekt

Home » Aqua mineral Premium kolekcija: Borba protiv starenja uz “wow” efekt
Proizvodi ove kolekcije upotpunjuju redovnu rutinu njege lica i mogu se koristiti uz bilo koju kombinaciju ostalih Aqua Mineral proizvoda, kako biste dobili najbolje rezultate

Dizajnirana kako bi upotpunila redovni režim njege kože protiv starenja, Premium kolekcija sastoji se od specijaliziranih proizvoda koji imaju specifičnu upotrebu  u njezi kože protiv starenja. Ovi proizvodi ne samo da imaju neposredan “wow” efekt koji će zadiviti kupca, već sadrže i aktivne tvari koje potiču ciljani tretman područja kojima je to najpotrebnije. Mnogi od ovih proizvoda imaju neposredan učinak koji oponaša rezultate proizvoda koji se koriste dugoročno.

 Extensor Deep Lifting maska

Jedinstvena 3u1 maska koja kombinira hranjiva svojstva blata Mrtvog mora s njegovim učincima u čišćenju kože kao i borbi protiv starenja, Extensor Deep Lifting maska za zatezanje kože je sedmični tretman za pomlađivanje vaše kože lica. Extensor kombinira ulja maslina, avokada i slatkog badema s Dunaliella algama i vitaminom E kako bi hidratizirala i nadopunila kožu vitalnim hranjivim tvarima, dok tehnologija Renovage™ duboko zateže vašu kožu i ostavlja vaš ten blistavim i obnovljenim

Marvelle Rejuvenating maska za podmlađivanje

Pruža obogaćeno iskustvo koje prodire u pore kako bi se očistile nečistoće i vratila vlažnost, jer duboko stimulira kožu lica magnetskom snagom, radi glatkog, zategnutog izgleda. Na bazi željeza iz blata Mrtvog mora, ova maska koristi terapeutsku prednost magnetizma kako bi zategnula kožu, jer je hidratizira s čitavim nizom prirodnih ulja i vitamina E kako bi obnovila kožu i dala joj privlačan sjaj. Ovo je proizvod za čišćenje lica, maska za zatezanje kože i serum, sve u jednom. Koristeći jednu od najstarijih praksi, magnetizam, obnavljamo kožu i nježno zatežemo kožu lica, ostavljajući hidratantni sloj vitaminima i antioksidantima bogatog seruma koji se apsorbira u duboke slojeve kože kako bi se završio tretman.

 Juveness De-Wrinkle krema

Osmišljena kako bi imala neposredan učinak popunjavanja bora i smanjila znakove starenja tako što odmah popunjava sitne i duboke bore sa Renovage-om™, kolagenom, i uljima jojobe, avokada i pšeničnih klica, ova krema zaglađuje kožu lica i pomaže izbrisati godine s vašeg lica. Duža upotreba ovog proizvoda pruža intenzivan i specifičan tretman područjima kojima je to najpotrebnije, pomažući poboljšanju prirodne vlažnosti kože kako bi se postigao blistav, mladenački izgled.

Puffiness Eraser krema za natečene oči

Moćna mikro-krema protiv starenja koja učinkovito djeluje na smanjenje sitnih bora i natečenja na području oko očiju. Obogaćena je EYELISS – om™, kolagenom i elastinom. Ovaj jedinstveni spoj djeluje kako bi odmah zategnuo i zagladio osjetljivu kožu oko očiju. Nevjerojatan rezultat kreme čini da oči izgledaju svježije i mlađe. Nakon upotrebe kreme, izbjegavajte primjenu kozmetičkih proizvoda, osim šminke na bazi pudera.

 Revitalizing Boost capsule sa serumom

Baziran na obogaćenoj kombinaciji vode Mrtvog mora, vitamina E i kolagena, ovaj jedinstveni serum nadopunjuje vašu kožu bujnom kombinacijom antioksidanata i restorativnih elemenata koji rade zajedno kako bi se vratila mladenački zategnuta koža. Dodano ulje sjemena boražine, prirodno koncentriranog izvora gama, linolenske kiseline, pomaže vašoj koži da se nahrani, dok ulje sjemena susama i ulje avokada daju dubinsku hidrataciju. Naše inovativne kapsule pomažu svakom sastojku da zadrži svoje pojedinačne učinke protiv starenja za najintenzivniji hranjivi noćni tretman lica koji vam omogućava da još više zračite nakon buđenja.

Defining Lift krema za vrat

Namijenjena za njegu vrata i dekoltea, Defining krema za zatezanje kože vrata bazirana je na vodi Mrtvog mora, ulju avokada i ulju sjemena božarine kao i nizu hranjivih vitamina za hidratantnu, nadomjesnu formulu koja pomaže poboljšanju teksture ovog ranjivog i često zanemarenog područja. Dodani Juvinity™, patent protiv starenja koji pomaže u smanjivanju bora, djeluje u savršenoj sinergiji s dodanim antioksidansima kako bi omekšao, hidratizirao i detoksicirao kožu u cilju postizanja ujednačenog tena i izgleda obnovljene mladosti.