Pet modela cipela koje će se nositi ovog proljeća

Ni ovog proljeća skoro pa nema pravila kod odabira cipela. Kako bismo se pripremili za sezonu koja je pred nama, donosimo vam izbor obuće koje ćemo nositi prema izboru modnog časopisa Vogue

Dolazak proljeća i toplog vremena prilika je da provjerimo kakvi će se modeli cipela nositi ove sezone. Prema izboru modnog časopisa Vogue, izbor je zaista velik, tako da svaka žena može pronaći svoj idealni par obuće.

Osim niskih modela natikača mogu se i naći one sa izrazito visokom potpeticom, takozvane “neboderke”. Kad je riječ o potpeticama, one su najčešće u obliku blok-pete, izrazito zahvalne za nošenje tokom dana.

Od materijala prevladavaju brušena koža i tkanina najzahvalnija za ovo doba godine s obzirom na to da se formira u skladu s našom nogom i izrazito je udobna.

1. Klasični model lofer cipela dobio je svoj moderni i poboljšani izgled dodatkom blok-pete. Osim što su udobne, pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju.

2. Sandale “presvučene” svilenim printom sa srednjom potpeticom izrazito su atraktivna i lako nosiva obuća. Svileni materijal obogaćen cvjetnim uzorkom unosi pravu dozu elegancije u našu svakodnevnicu.

3. Štikle na petu s mekanim remenčićima dodatno učvršćuju gležnjeve te osiguravaju stabilnost pri hodu. Ovaj model sigurno će zavoljeti sve ljubiteljice “neboderki”.

4. Natikače ili popularne mule i ove sezone su jedan od najvećih hitova u svijetu obuće. Osim što su vrlo udobne, nosive su u svakodnevnim prilikama.

5. Cipele sa otvorenom petom čiji vrh ide u špic dodatno izdužuju nogu i djeluju izrazito ženstveno. Poseban oblik i otvorena peta zaista su pravi izbor u toplijim danima. (zadovoljna.hr)