Altermedia najpoželjniji poslodavac u BiH, u sektoru marketinga i PR-a u 2018.

Na svečanoj dodjeli priznanja “Najpoželjniji poslodavac u BiH za 2018. godinu”, koja je održana u Hotelu Holiday u Sarajevu, marketing agencija “Altermedia” dobila je prestižno priznanje “Najpoželjniji poslodavac u BiH, u sektoru marketinga i PR-a u 2018.”

Organizator Posao.ba, posjetioci istoimenog portala i bh. javnost u okviru istraživanja “Najpoželjniji poslodavac u BiH, u 2018. godini” izabrali su marketinšku agenciju Altermedia za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u BiH.

Večeras sam jako ponosna. Uvijek ističem činjenicu da smo mi u Altermediji jedna velika porodica i to se može vidjeti u našem svakodnevnom radu, kazala je Samira Muratović, direktorica agencije Altermedia

U istraživanju provedenom tokom dva mjeseca (februar i mart 2018. godine), nominovano je preko 700 kompanija iz BiH koje su ukupno dobile 147.089 glasova.

Ispitanici su glasali za kompanije na osnovu lične percepcije, koja svjedoči o tome koliko je neka kompanija u ovoj godini ulagala u upravljanje ljudskim potencijalima i branding, te kakav imidž ima u javnosti.

Altermedia plasirala se među 45 najpoželjnijih poslodavaca, a priznanje je dodijeljeno u sektoru marketinga i PR-a.

Na ceremoniji dodjele priznanja, kao jednom od najvažnijih događaja u poslovnoj zajednici BiH, u prisustvu predstavnika najuspješnijih kompanija, vladinog sektora, diplomatskog kora i međunarodnih organizacija, nagradu je preuzela i direktorica agencije Altermedia, Samira Muratović.

  • Večeras sam jako ponosna. Uvijek ističem činjenicu da smo mi u Altermediji jedna velika porodica i to se može vidjeti u našem svakodnevnom radu. Od samog početka se trudimo da uposlenicima omogućimo prijatno okruženje i dobre uslove za rad, ali i prijateljski i porodični duh, koji našu firmu čini tome što jeste – naš drugi dom. Zbog toga je ovo proglašenje za sve nas veliki uspjeh, ali i poticaj za buduće stvaranje još boljeg poslovnog okruženja – kazala je Samira Muratović.
  • McCann Sarajevo, Altermedia i Via Media