Ladies in by Jana: Šarmantne Mostarke uživale u još jednom druženju za dame

Home » Ladies in by Jana: Šarmantne Mostarke uživale u još jednom druženju za dame
Ladies In eventi protiču u znaku promocije ljubavi, humanosti, kulture i tolerancije, a kada tome dodamo i odlično raspoloženje divnih, uspješnih poslovnih dama, onda možemo kazati da ovakvi projekti ispunjavaju sva očekivanja.

Event Ladies In by Jana, sad već omiljen među damama, održan je sinoć (24.03.) u Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru. Divnom druženju prisustvovalo je 150 dama, koje su uživale u druženju, uskusnim delicijamam koktelima, ali i predstavi “Vanja, Sanja, Maša i još jedan” .

Riječ je o novoj predstavi na repertoaru HNK Mostar. Djelo je američkog autora Christophera Duranga dramatičara poznatog po svojim skandaloznim i često apsurdnim komedijama. Tekst je nagrađen nagradom Tony za najbolji pozorišni komad 2013. godine. Brat Vanja i sestra Sonja uživaju u svom nezanimljivom, ali stabilnom životu. Sve se uzburkava kad se njihova sestra Maša, filmska zvijezda izblijedjele slave, vraća u njihov mirni seoski dom. Komedija je to u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova “Tri sestre” i pokušava odgovoriti na pitanje: je li moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfija i Twittera?

Dame nisu krile oduševljenje promocijom visoko selektivne kozmetike Aqua Mineral, dizajniranom kako bi doprinijela očuvanju kože lica i tijela, te usporila starenje.

Prijatelji projekta:

Jana, voda s porukom – generalni pokrovitelj, Orlando omekšivači, Le Petit Marseillais, Vinarija Nuić, Sarajevski kiseljak, Aqua Mineral, Deichmann BiH, Afrodita, Make up by Edita Gosto, Make up by Ema Handžar, Design by Tea Raić, Sarrah Unikatni nakit