Pretvorite zanemareni balkon u mjesto za uživanje

Home » Pretvorite zanemareni balkon u mjesto za uživanje
Bilo da živimo u stanu ili u kući, balkoni su često nepravedno zanemareni prostori u našim domovima. Donosimo vam ideje kako da ovoga proljeća svoj balkon pretvorite u mjesto na kojem ćete voljeti boraviti, odmarati se, družiti i uživati

I mali balkon lako se može pretvoriti u kutak za odmor i uživanje. Ukrasite ga balkonskim cvijećem koje će balkon obogatiti najljepšim bojama, postavite drvene, metalne ili pletene stolce ili naslonjač, dodajte stolić i vaša mala oaza je gotova!

I izborom namještaja balkon možete učiniti još življim i ljepšim ako uzmete onaj u boji, poput ružičaste, plave i narandžaste, a ne zaboravite ni na ukrasne jastučiće za stolice koji će vrijeme provedeno na balkonu učiniti još ugodnijim.

Naravno, sigurno nećete pogriješiti ni ako izaberete balkonski namještaj u bijeloj ili natur boji koji, ovisno o dizajnu, može izgledati elegantno i vrlo moderno, lijepo klasično ili retro.

U fotogaleriji pronađite inspiraciju za uređenje balkona na kojem ćete voljeti ispijati jutarnju kafu i provoditi proljetne i ljetne večeri u društvu porodice, prijatelja ili dobre knjige. (Zadovoljna.hr)