Mart u vašem kalendaru

Ovo morate vidjeti, posjetiti, kupiti

2 CELLOS  NAJAVLJUJU SPEKTAKL U ZETRI!

Luka Šulić & Stjepan Hasuer, svijetu poznatiji kao 2 CELLOS će nakon više od 40 zemalja svijeta i više 1000 održanih koncerata 10. marta prirediti koncertni spektakl u dvorani Zetra u Sarajevu! Važna informacija za sve one koji žele da osjete čari i moći svjetske produkcije i muzike ulaznice su u prodaji po cijeni od 25 do 70 KM i to u sistemu kupikartu.ba, na platou Skenderija i blagajni BKC-a.

 Vrijeme je za novu torbu

Modna kuća „Mona“ predstavila je svoju novu kolekciju torbi, a nama je za oko zapela „Casual“ Royal plava torba.”Casual” tašna od prirodne juneće kože u royal plavoj boji. Funkcionalan model s kratkom ručkom na kapku, dužim podesivim grifom, ukrasnom crnom kićankom i velikom bravicom.

 MAC Grand Illusion Liquid Lipcolour

Neka iluzija moćnih boja oživi na vašim usnama s Grand Illusion tekućim ruževima. Grand Illusion ruževi magnetski privlače i hipnotiziraju! Isprobajte futuristički sjaj s ekskluzivnim holografskim sjajilom za usne pune blistavosti. Sjajilo za usne s bisernim preljevom. Nema nikakvih trikova! Za čaroban look toliko stvaran, da je nestvaran.

 Ljubav na prvo obuvanje

Iz bogate ponude high street brenda Zara ovog marta izdvajamo antilopne štikle koje na sebi nose dašak ljubavi. Ove ljepotice oduševit će romantične pripadnice ljepšeg spola, a vjerujemo da ćete ih lako kombinirati za dnevne i večernje izlaske.

“MojPoklon” za vaše osmijehe

Ako ste u nedoumici šta pokloniti dragoj osobi, onda je za vas pravi izbor nešto iz krativne radionice “MojPoklon”. Ukoliko im ukažete povjerenje, olakšat ćete i skratiti vrijeme traženja poklona, a talentirana dizajnerica će vas očarati svojim umijećem. Narudžbe se primaju pet dana ranije, a možete ih potražiti na Facebooku (https://www.facebook.com/MojPoklonNo1/)