Kako odabrati pravu maskaru?

Savršena maskara naglašava ljepotu oka, ne stvara ljepljive grudvice i daje mogućnost raznih makeup look-ova, ovisno o željenom učinku

Maskara je, zajedno s ružem za usne, kozmetički proizvod koji se najčešće koristi. Kako odabrati savršenu maskaru? Šta trebamo imati na umu kako bi bile zadovoljne besprijekornim izgledom naših trepavica? Savršena maskara naglašava ljepotu oka, ne stvara ljepljive grudvice i daje mogućnost različitih makeup look-ova, ovisno o željenom učinku.


Vaše trepavice u ULTRA dimenziji

Sanjate li o trepavicama s naslovnica časopisa? Voluminozne, podignute i uvijene? Vrlo ih je lako postići, iako zvuči gotovo nevjerojatno! Dovoljno je da preko vaših trepavica nekoliko puta pređete posebnom četkicom najnovije Avon True maskare: UltraVolume Lash Magnify.

Definitivno ćete vidjeti razliku!

Maskara formulisana sa SMARTFIBRE tehnologijom omotava svaku trepavicu za efekt volumena i dužine. Ispunjava praznine između trepavica stvarajući dojam više trepavica. Posebno oblikovana četkica u obliku badema podiže trepavice od korijena do vrha, povećavajući njihovu gustoću. Maskara je vodootporna, ne mrlja se i ne pravi grudvice. Savršena je i za svakodnevni makeup, ali i za večernju zabavu, pa čak i za aktivnosti u slobodno vrijeme, kao što su teretana ili bazen. 85% žena koje su prvi put testirale novu maskaru potvrđuju da je njihovim trepavicama dodala spektakularan volumen. Iskušajte same sebe i probajte koliko ULTRA mogu postati vaše vlastite trepavice!

Četka za maskare – to je to!

Četka je ono što omogućuje pravilnu primjenu proizvoda. Na šta biste trebale obratiti pažnju? Prvo i najvažnije je veličina četke.

• Prevelika četka biće vam teška za korištenje.
• Premala četka može bezrazložno odužiti i zakomplikovati proces nanošenja maskare.
• Za svakodnevni makeup najbolje su srednje velike četke, gustih čekinja i da završavaju uskim vrhom. Takve četke dobro funkcionišu sa svim oblicima oka i pružaju prirodnu, elegantnu šminku. Primjer? Avon True UltraVolumen maskara.
• Ako želite da su vaše trepavice savršeno oblikovane i povećavaju oči, odaberite maskaru koja ima četku s razdvojenim sintetičkim čekinjama koje mogu tačno prekriti baš svaku trepavicu. Takav učinak može se dobiti s Avon True SuperShock Max maskarom. Oprez! Rezultati su impresivni!

Kako nanijeti maskaru? Tehnika je važna!

Nije sve samo u kvaliteti kozmetike i vrsti četke: važna je i tehnika kojom nanosimo maskaru.

• Ako želite dobiti rezultat prirodnih trepavica, nanesite maskaru na gornje trepavice cik-cak pokretima, počevši od dna trepavice s kretanjem prema vrhu.
• Za jače naglašene trepavice, prođite četkom i s gornje strane trepavica, ne samo donjom stranom. I naravno, pričekajte koji trenutak da se osuši, da se ne bi preslikalo na kapak – ali i to uvijek možete lako obrisati vatenim štapićima.
• Ogledalo postavite ispod oka jer je lakše nanositi maskaru ako vam je pogled prema gore.
• Maskaru treba nanijeti u 2, možda i 3 sloja ako želite još jaču vidjlivost, ali uvijek treba paziti da iza svakog sloja ne ostanu grudvice.
• Ako ipak ugledate grudvice, stara vas maskara može spasiti: pazite da uz sebe imate uvijek jednu čistu staru četkicu od maskare koju ste već iskoristili. S tom četkicom lako možete pročešljati trepavice i riješiti se grudvica.
Rezultat? Odvojene, produžene i ujednačeno naglašene trepavice!

Najnovija Avon true UltraVolume Lash Magnify maskara nalazi se u Avonovoj brošuri po cijeni od 9,90 (i s posebnom vaučerom po cijeni od 7,90)