Fondacija Junuzović najavljuje Donatorsko veče “Za ljepši osmijeh dječiji “

Osnivačica Fondacije Junuzović i dobitnica priznanja “Žena godine u kategoriji društvena odgovornost“ Ladies in magazina za 2017. godinu, nastavlja nizati društveno odgovorne i filantropske projekte. U saradnji sa Radio Kameleon iz Tuzle organizuje Donatorsko veče “Za ljepši osmijeh dječiji”, a radi prikupljanja sredstava za opremanje Klinike za dječije bolesti JU UKC Tuzla

Svjesna situacije u kojoj se nalazi Klinika za dječije bolesti Tuzla, a koja svojim djelovanjem pokriva područje cijelog Tuzlanskog kantona, odlučila se na ovu plemenitu priču kakao bi  bolesnoj dječici koja se tu liječe, pružili šansu za bolje uslove liječenja.

Plemenito okupljanje u donatorsku svrhu zalazano je za 14. mart 2018. godine u Kristalnoj dvorani Hotela Tuzla sa početkom u 19:30h.

-Cilj nam je okupiti ljude dobrog srca koji su spremni biti dio naše plemenite priče kako bi one najteže trenutke oboljele djece i njihovih roditelja kao i uslove u kojima se liječe učinili dostojanstvenim. Ovo je prilika da informišem javnost  da uplatom od 100, 00 KM mogu dobiti svoju ulaznicu i učestvovati na Donatorskoj večeri “Za ljepši osmijeh dječiji”
Osigurat ćemo lijepo druženje koje će vam ostati u pamćenju,
izjavila je Selvedina Junuzović

Donatori mogu učestvovati na više načina:

-Platinasti donator 5.000 KM

-Zlatni donator       3.000 KM

-Srebreni donator  1.500 KM

Pojedinačna ulaznica 100,00 KM

Sve uplate mogu se izvršiti na račun broj: 1995050010799023 kod Sparkasse Bank BiH, sa naznakom Uplata za Donatorsko veče “Za ljepši osmijeh dječiji”

Ulaznice uz priloženu potvrdu biće uručene donatoru poštom ili lično na samoj donatorskoj večeri, a cjelokupni iznos novca, prikupoljenog na događaju organizatori će donirati za adaptaciju Klinike za dječije bolesti JU UKC Tuzla uz nadzor Fondacije Junuzović od projektovanja do realizacije.

Pored ove večeri sprovodi se i kampanja prikupljanja sredstava kroz donacije i pozivom na humanitarni broj telefona 090 292 046

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 035 551 280, Fondacija “Junuzović”.