Dobro došli u ADRIATIC OSIGURANJE! Sigurnost je u vašim rukama

Početkom 2018. godine na osiguravateljnom tržištu Bosne i Hercegovine počelo je poslovati novo društvo za osiguranje – ADRIATIC OSIGURANJE d.d. Sarajevo. Društvo, koje je osnaženo poslovnim akvizicijama na domaćem zahtjevnom i rastućem tržištu, u sustavu je Koncerna Agram, a u novu poslovnu godinu ušlo je kao lider na tržištu. Nastavak je to uspješne poslovne filozofije i strategije o širenju i jačanju pozicije, kako Društva, tako i Koncerna Agram na tržištu BiH.

Mudrim planiranjem i kreiranjem vlastite kvalitetne osigurateljne ponude, Adriatic osiguranje će postojećim i budućim osiguranicima ponuditi širok spektar svih vrsta osigurateljnih proizvoda iz životnih i neživotnih osiguranja.

U današnje vrijeme, kada svi žele samo jedno, a to je sigurnost, i danas i za budućnost, ADRIATIC OSIGURANJE, inovativnim i dinamičnim pristupom tržištu osiguranja bit će orijentiran na povećanje finansijske sigurnosti i kvalitete života svakog klijenta prema njegovim potrebama i željama.

Trendovi koje nameće savremeni način života, brz tempo, nepredvidive situacije, nagomilani stres, čini da se sve teže boriti sa svakodnevnim životnim situacijama.

Bez obzira na to tko smo i čime se bavimo, kakvog smo obrazovanja ili socijalnog statusa, izloženi smo vanjskim utjecajima, stresu zbog stvari koje često ne možemo da promijenimo niti na njih možemo da utječemo.

Zaboravljamo da li smo uradili stvari koje se podrazumijevaju, kao gašenje pegle, zatvaranje česme, zaključavanje auta…

Najefikasniji put da se zauvijek riješite takve vrste straha i bezbrižno se posvetite dnevnim aktivnostima je da sebi omogućite neku vrstu osiguranje, kako imovine tako i zdravlja i života. Na taj način sačuvat ćete se u neočekivanim i nepredviđenim životnim situacijama.

ADRIATIC OSIGURANJE će uz odgovorno poslovanje prema klijentima, poslovnim partnerima i široj zajednici, pobrinuti se i dalje razvijati proizvode osiguranja u skladu sa potrebama osiguranika, jer sigurnost je u vašim rukama. Na vama je da im vjerujete i opušteno živite.

Usluge ADRIATIC OSIGURANJA

– Osiguranje vozila (obavezno osiguranje od automobilske odgovornosti, kasko osiguranje, izračun AO);

– Imovinsko osiguranje (Family paket);

– Sigurnost i zdravlje (dobrovoljno zdravstveno osiguranje, životno osiguranje)

– Ostala osiguranja (putničko, transport, osobe, odgovornost)

ADRIATIC OSIGURANJE zapošljava više od 430 djelatnika, s ukupnom premijom osiguranja od respektabilnih 68,5 miliona KM.