JANA UZ ČETIRI DANA FESTIVALA 84!

Home » JANA UZ ČETIRI DANA FESTIVALA 84!
Muzička poslastica Festival 84 ove godine će premijerno biti održana na olimpijskoj
Jahorini Na festivalu će voda Jana biti dio ponude, spremna da oporavi nakon cjelodnevnog provoda

Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance u Budvi, 2015. RE:volution u Temišvaru, a 2017. godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim od 15. do 18. marta 2018. pokreće novi muzički festival na olimpijskoj Jahorini pod nazivom Festival 84, na kojem će jedna od vjernih pratiteljica biti Jana sa svim svojim proizvodima.

Kako iskusni posjetioci festivala dobro znaju da je nakon dugotrajnog plesa potrebno čisto osvježenje koje će ih hidrirati i pomoći da uspješno započnu naredni dan dobre zabave, tako će na Festivalu 84 to biti voda Jana sa svim svojim inačicama – Jana voda s porukom, Jana Vitamin, Jana s okusom voća i Jana Ice Tea.  Svojim okusima te vitaminima i mineralima (Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity) godit će nakon svirki DJ Umeka, dueta Sigma, britanskog sastava Asian Dub Foundation, klupske senzacije Jorisa Voorna i mnogih drugih izvođača koji će podići atmosferu i osigurati dobro raspoloženje do posljednjeg dana.

Jana je jedan od pokrovitelja događaja i time postaje dijelom jedne festivalske porodice koja je aktivna 365 dana u godini. Ona će za sve prisutne biti dostupna sva četiri dana događaja i pomoći da se održi pozitivna energija festivala te osvježe svi posjetioci.