Na eksluzivnoj gala zabavi “Glam Blam” proslavio 10. rođendan

U ponedjeljak (29.01.) u hotelu Hills u Sarajevu  održana je gala zabava, povodom 10 godina postojanja emisije “Glam Blam”. Te večeri posebno emotivna bila je urednica i voditeljica emisije Mirza Vranj, koja nije mogla sakriti suze…

– Pokazali smo da možemo opstati, i ne samo to, već zabilježiti tako visoke rejtinge gledanosti. Zahvaljujući tome danas postojimo, i zahvaljujući tome večeras smo tu. Mnogo toga je stalo u ovih deset godina i veliko je to. Kada brojite dan po dan da izbrojite deset i spominjete neko ime, a trebalo je iz sedmice u sedmicu svaki put napraviti 45 minuta programa, pri tome da su to ekskluzive, i da ima nešto zanimljivo što će privući gledatelje. Tu su sa nama večeras gosti iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske, Srbije i naravno iz naše BiH. Trudimo se da podržavamo mlade ljude i mlade umjetnike iz BiH, i bit će mi zadovoljstvo da se svi večeras zajedno družimo– obratila se svim prisutnim Vranj.

Gosti su istinski uživali te večeri, a prisjetli su se najvećih Glamova, ali i Blamova u proteklih deset godina.

Emotivni porukama obratili su se i Igor Todorovac, prvi urednik ove emisije i Fikret Hodžić, novinar, koji je sve prisutne uspio nasmijati pričajući dogodovštine “praćenja i traženja” popularne svjetske glumice Angeline Jolie, tokom njene posjete našoj zemlji.

Divna novinarka i voditeljica emisije “Glam Blam”, Ajla Arifagić, i te večeri marljivo je radila, te intervjuirala goste, koji su u superlativima pričali o ovom desetogodišnjem Hayatovom projektu.

Podršku Mirzi, ali i cijelom njenom timu dale su brojne poznate ličnosti, kako iz naše zemlje, a tako i regiona… Tu su bili, Elvir Laković Laka i Lela, Branko Đurić Đuro, Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Tonči Huljić, Kaliopi, Nina Badrić, Brano Jakubović i Vedran Mujagić, članovi benda “Dubioza kolektiv”, Jasna Gospić, Jala Brat, Armin Muzaferija, Eldin Huseinbegović, Kemal Hasić, Adin Hebib, Haris Dubica, Elvir Laković, Zijo Valentino, te brojni drugi prijatelji televizije Hayat.