Max Factor predstavio novitete

U utorak, (20.02.) održana je promocija Max Factor brenda i predstojećih noviteta za prvu polovinu ove kalendarske godine

Event je održan u Delikatesnoj radnji, a prisutne bloggerice, influenceri i novinari su uživali u novitetima brenda, dobroj hrani i piću. Šta nas to očekuje u narednom periodu predstavila je brend menadžerica Orbico Beauty kompanije za brend Max Factor Nejla Manov. Max Factor brend će u toku 2018. godine predstaviti veliki broj noviteta, koji će svakodnevni make-up učiniti lakšim i jednostavnijim.

Miracle Conturing Paleta će sigurno biti veliki hit, jer svojom formulom i 8 nijansi omogućava svakoj dami nanošenje kontura i highlightera u samo nekoliko poteza. Dark Magic maskara, kao novitet koji je već lansiran na tržištu je maskara koja daje volumen trepavicama, a uz inovaciju u pakiranju olakšava držanje klasičnog pakiranja maskare. Miracle Glow Duo, novitet koji će svakom make-up looku dati prozračnost i sjaj, jeste jedinstveni proizvod 2u1, koji krije highlighter u svjetlijoj i tamnijoj nijansi.

Uz navedene novitete Max Factor brenda sve dame imaju priliku izgledati glamurozno i luksuzno svaki dan. Make-up artist Nezira Mehmedović je kreirala proljetni make-up look koristeći novitete i ostale proizvode iz asortimana. Nezira je u toku kreiranja make-upa dala korisne savjete prisutnima kako ih koristiti na najbolji način. Uz promociju Max Factor brenda, jedan od poznatih bh. brendova Cocopat je predstavio najnoviju kolekciju torbica za predstojeći period, a na fotografijama možete vidjeti o kakvim sjajnim torbama je riječ. Event je zaista bio magičan, i nadamo se da će dame prepoznati kvalitet noviteta.