U domu poznatih…

Poznati holivudski par kupio je nekretninu na obali, kako bi njihova, odnedavno proširena porodica, mogla mirno uživati, daleko od očiju paparazza. Nova vila idealan je dom za porodicu i prostire se na 950 kvadratnih metara. Sastoji se od šest spavaćih soba, šest kupatila i prelijepog je unutrašnjeg dizajna

Priredila: Indira Delić

Svjetski popularni glumci, Mila Kunis i Ashton Kutcher odlučili su, nakon rođenja sina Dimitrija, kupiti luksuznu vilu u gradiću Carpinteria blizu Santa Barbare, odmah uz plažu, za koju su izdvojili cc 10 miliona američkih dolara.

Carpinteria je opušten grad, sa samo 13 hiljada stanovnika. Pruža idealno utočište za bijeg od užurbanog tempa života, ali i paparazza.

Kako kaže bračni par Kunis-Kutcher, u ovoj luksuznoj nekretnini boravit će veći dio godine, te uživati s kćerkom i sinom.  Nova vila idealan je dom za porodicu i prostire se na 950 kvadratnih metara. Sastoji se od šest spavaćih soba, šest kupatila i prelijepog je unutrašnjeg dizajna.

Posebnu pažnju privlači dnevna soba s kaminom i prozorima od poda do plafona, koji su okrenuti prema plaži i daju nevjerovatnu atmosferu čitavom enterijeru.

Par je već neko vrijeme isticao kako žudi za privatnošću, pa će tako ova kuća u Carpinteriji, udaljena nekoliko sati vožnje od Beverly Hillsa, gdje se i nalazi njihova glavna kuća, biti savršena lokacija za bijeg od gužve i vreve. Enterijer je svijetao, uređen u klasičnom stilu, a prostrana plaža, ustvari, je njihovo dvorište.

Nedavno je i slavna glumica Natalie Portman, Milina kolegica, kupila kuću za porodični odmor u njihovoj neposrednoj blizini, u susjednom Montecitu.

Podsjećanja radi, Mila i Ashton su kao tinejdžeri glumili u popularnoj seriji “Lude sedamdesete” i ostvarili uloge zaljubljenog para, ali tek deset godina poslije postali su supružnici u stvarnom životu. Par ima dvoje djece, kćerku Wyatt Isabelle i sina Dimitrija.