Predivna paleta boja i vrhunski krojevi u ekskluzivnoj kolekciji kuće Massimo Dutti

Ako ste u potrazi za kvalitetnim i atraktivnim proljetnim komadima, svakako pogledajte ovu limitiranu kolekciju španskog brenda Massimo Dutti

Massimo Dutti brend je namijenjen poslovnim ženama koje nužno ne žele kupovati samo dizajnerske komade već se vole odjenuti elegantno, moderno i što je najvažnije kvalitetno po nekoj razumnoj cijeni.

O cjenovnim rangovima u high street kućama smo pisali mnogo puta, kao i o tendenciji da uzmu kupce od brendova koji su smatrani srednjom kategorijom. Iz tog razloga ćete u ponudi high street kuća pronaći sve više limitiranih kolekcija koje se ponose jako kvalitetnim materijalima i dobrom izvedbom. Ova proljetna kolekcija spaja sve potrebne elemente koji čine dress code jedne poslovne žene. U ponudi je iznimno atraktivan model kožne torbe s metalnom ručkom koja dolazi u svim mogućim nijansama pastela , kao i u klasičnoj crnoj i konjak izvedbi. Nadalje tu je nekoliko modela sofisticiranih hlača koje se mogu kombinirati kako u poslovnim, tako i u ležernijim prigodama.

Obratite pažnju na “show stopper” kombinaciju voluminoznog asimetričnog topa i palazzo hlača u hit boji sezone – sunčano žutoj, ali i na savršen kombinezon od meke kože izveden u safari stilu. U galeriji pogledajte kolekciju koju možete pronaći na Massimo Dutti stranici i službenom web shopu kuće.

(buro247)