Februar u vašem kalendaru

Ovo morate vidjeti, posjetiti, kupiti

Aleksandrino “Carstvo” u Tuzli

Aleksandra Radović, pjevačica izuzetnih glasovnih mogućnosti, nastupit će 14. februara u “Gradu Soli”. Koncert u tuzlanskom BKC-u donosi publici putovanje kroz Aleksandrinu veoma bogatu karijeru, od balada poput “Kao so u moru”, “Mali peh” i drugih, pa do hitova s albuma “Carstvo”.

– Radujem se susretu s tuzlanskom publikom. U Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu neizmjernim zadovoljstvom – kazala je Radović.

Balašević 17. februara u dvorani “Mirza Delibašić”

Đorđe Balašević, poznati kantautor, pjesnik, reditelj i glumac nastupit će 17. februara u dvorani “Mirza Delibašić” u Skenderiji. Poznat je po svojim baladama, šansonama i historijskim pjesmama koje ispunjava čaroban duh vojvođanskih i novosadskih prostora i ugođaja. Sarajlije će te večeri uživati kako uz stare, a tako i nove hitove.

Podsjećanja radi, ovaj Novosađanin posljednji put nastupao je u Sarajevu prije dvije godine.

Kneževo, idealno za relaksaciju

Kneževo, poznata vazdušna banja, leži na nadmorskoj visini od 860 m. Povezano je asfaltnim putem s Banja Lukom (50 km) i Travnikom (52 km). Mjesto je smješteno na obroncima planine Vlašić. Predio je idealan za zimski odmor, Obronci Vlašića pokriveni su snijegom i do 170 dana godišnje. Okolne šume obiluju visokom divljači, a rijeke Ugar i Ilomska potočnom pastrmkom, lipljenom i mladicom. U ovim krajevima proizvodi se poznati “Vlašićki sir”. Ako želite pobjeći od gradske gužve, ovaj predio, idealan je za vas.

Velvet Touch losion za ruke i tijelo

Ova luksuzna, delikatna mirisna emulzija odmah vlaži i revitalizira vaše ruke i tijelo, i čini vašu kožu čudesno mekom i glatkom. Bazirana na hidratantnim uljima susama, ulju jojobe, maslinovom ulju i ulju avokada, savršeno uravnotežena formulacija sadrži restaurativne Dunaliella alge, minerale iz Mrtvog mora i vitamin E koji duboko njeguju kožu, kao i osnažujući ginseng i ružmarinsku esenciju. Lako se upija, idealan je za upotrebu nakon tuširanja, kupanja, posjete plaži ili u bilo kojem drugom trenutku kada vaša koža treba brzi oporavak. Dostupne su u mirisima Delicate Dew, Midnight Magic i Gold Charm. Svoj primjerak možete nabaviti u Sarajevo City Centru u našoj prijestolnici.

Uredite dom personaliziranim posterima

Ako vam je ponestalo ideja šta darovati za vaše drage osobe, predstavljamo vam kreativce iz „Poklon dizajna“. Ovo je mjesto na kojem se izrađuju originalni pokloni koji će bez imalo sumnje vaše najmilije učiniti sretnim i zadovoljnim. Nude personalizirane poklone u koje možete da „ugradite“ sebe i vaše najdraže. Posteri, kartice, pozivnice, čestitke, ručno rađeni ukrasi za bebe i još mnogo toga… Potražite ih na Facebook stranici: @poklondizajn