Banjalučani uživali u novim NATURAVITA okusima

Poznati muzičar Lukijan Ivanović proteklog vikenda bio je specijalni gost Naturavita kutka u Mercator Borik u Banjaluci, gdje se družio sa vjernim fanovima…

Lukijan je uz šoljicu čaja sa obožavaocima podijelio svoje planove za 2018. godinu, zapjevao neke od omiljenih pjesama, fotografisao, ali i podijelio utiske o novim okusima omiljenih Naturavita čajeva. Poseban gost koji je iznenadio sve posjetioce Naturavita kutka i degustirao nove okuse bio je i Djed Mraz.

Miljenik ženske publike je rekao da mu čaj vrlo često služi za inspiraciju u studiju i da voli da ga konzumira u svim prilikama.

Uz šoljicu čaja i nove ukuse u novom “kocka” pakovanju, narandža sa kurkumom i cimetom, kao i đumbir s limunom, posjetioci su vrlo rado podijelili utiske o novim omiljenim okusima. Posljednja subota u 2017. godini je bila u znaku čaja i muzike u Mercator Borik u Banjaluci.

Naturavita čajevi sadrže posebno birane sastojke, koji pružaju ono najbolje od prirode što i potvrđuje sam slogan „Živjeti s prirodom“.

Ljekovito i aromatično bilje pažljivo se uzgaja prema certifikovanom bio uzgoju na kontrolisan i siguran način. Naturavita čajevi nude garanciju sigurnosti, pouzdane i provjerene kvalitete.

Mnogobrojni posjetioci Naturavita kutka protekle subote su istakli kako su upravo Naturavita čajevi njihovi omiljeni, a novi ukusi su dodatno upotpunili uživanje u ovom omiljenom napitku.

Uživajte uz svoje omiljene Naturavita čajeve vrhunskog kvaliteta, a obavezno probajte i nove okuse idealne za zimske dane. Naturavita čajevi sadrže posebno birane sastojke, koji pružaju ono najbolje od prirode što i potvrđuje sam slogan „Živjeti s prirodom“.