Spektakularan početak nove sezone „Ladies In“ evenata

U ponedjeljak (22. 01.) u sarajevskom Narodnom pozorištu prvim ovogodišnjim „Ladies In“ druženjem, u organizaciji agencije Altermedia, najavljenja nova sezona ovog značajnog društveno-kulturnog okupljanja…

Više od 350 dama svojim je dolaskom potvrdilo da su jedva čekale početak nove sezone, te da je zainteresiranost za Ladies In druženja iz mjeseca u mjesec sve veća. Ovo je ujedno početak treće godine otkako su se počele družiti Ladies In dame, a broj članica ove zajednice izrastao je na više od 10. 000.

Osim u druženju, cocktailu i cateringu, dame su uživale i u isprobavanju kozmetičkih noviteta, a najviše pažnje privukli su novi Aqua Mineral proizvodi. Ova visokoselektivna kozmetika, bazirana na mineralima i solima  Mrtvog mora, pravo je kozmetičko otkriće na našem tržištu. Sve dame željele su isprobati losione, kreme, pilinge kao i serume, te nisu skrivale svoje oduševljenje. Najsretnije među njima dobile su i „Aqua Mineral“ poklone.

A za sve one koji posebno cijene pozorišnu umjetnost, sinoć je odigrana sjajna predstava „Kralj Lear“. Maestralni Izudin Barović, kojemu je povjerena glavna uloga i za koju je i nagrađen, publiku je ostavio bez daha, jednako kao i njegove kolege na sceni.

Bilo je ovo još jedno odlično druženje uspješnih poslovnih bh. dama, a već u srijedu, 24. 01. 2018. novo Ladies In okupljanje desit će se u Banjaluci.

Sponzori:

Jana, generalni pokrovitelj
Sarajevski kiseljak
Subrina
Aqua Mineral
Duel
Dr. Hauschka
Red Bull
Vinarija Nuić
Jagermeister

Ladies In Magazine
Hayat TV
Pink BH
Ekskluziva
Senzacija
Zdravi portal
Business Magazine