Farmasi predstavlja SUPERNATURAL liniju mat ruževa: Tvoja vila, tvoja priča!

Povodom pete godišnjice Farmasi Adriatica, u Hotelu Hills u Sarajevu 20.1.2018. promovisana je  nova, SUPERNATURAL linija mat ruževa. SUPERNATURAL, je u potpunosti kreativno osmišljen i dizajniran u Bosni i Hercegovini odakle će biti plasiran i na globalno tržište. Riječ je o pet novih nijansi mat karmina, koji su jedan od najprepoznatljivijih Farmasi proizvoda

Karmine predstavljaju muze – vile, svojevrsna zaštitna lica, koje označavaju: mudrost, ljubav, ljepotu, borbenost ili razigranost.  Super junakinje – Wisdom, Luba, Arven, Valkyrie i Pixie inspiracija su za dugotrajne mat ruževe u nude nijansama od bež do ljubičaste, do najsmjelije čokoladno smeđe. Ovom make-up linijom, smjelog i jedinstvenog koncepta, Farmasi poručuje da ne trebate čekati na magiju, već je stvoriti sami.

SUPERNATURAL veče otvorio je poznati iluzionista Igor Trifunov, a nakon toga uslijedio je plesni spektakl udruženja „Kurser“, po koreografiji Samre Mlinar. U ulozi voditelja očekivano se odlično snašao Enis Bešlagić, a nakon oficijelnog dijela, SUPERNATURAL event nastavljen je do kasno u noć uz najveće hitove Halida Bešlića.