Najpoželjniji bh. planer za žene ‘CHICovnik’ i Bingo u toploj, humanitarnoj priči za SOS Dječija sela BiH

Zajednička humanitarna priča koju potpisuju planer s ‘Made in BiH’ etiketom ‘CHICovnik’ i trgovački lanac Bingo je započela još lani kada su donirali iznos od 2.400 KM za podršku radu SOS Dječjih sela BiH, a zahvaljujući sjajnom odazivu Bingo kupaca na akciju, humanitarnu priču su odlučili nastaviti i ove godine

Naime, od 30.11. na blagajnama odabranih Bingo marketa kupci će pronaći CHICovnik, a njegovom kupovinom doniraju 1KM za podršku rada SOS Dječijih sela u BiH.

– Divno je biti u prilici nekome pomoći. Bilo da pomognete starici u nošenju vrećica iz kupovine ili malom djetetu da pređe cestu. Bez obzira koliko malo vašeg truda trebalo, za nekoga je to iznimno puno i razlog zbog kojeg im je eto baš taj dan malo ljepši zahvaljujući vama. Upravo tako želimo da se osjeća svaka osoba koja kupi naš planer u Bingo marketima. Želimo da svaka žena kada ugleda CHICovnik u svojoj torbici razvuče osmijeh jer zna da je njegovom kupovinom donirala 1 KM i bila dio jedne velike donacije koju ćemo početkom naredne godine, zajedno s Bingom uručiti SOS Dječjim selima. Dobro je činiti dobro i sretni smo jer smo svim Bingo kupcima omogućili da si priušte prekrasan planer i time naprave vrijedno humanitarno djelo –  rekla je Ana Ćavar ispred CHICovnik tima.

Podsjećamo, ovo je četvrto izdanje CHICovnik planera, koji je za veoma kratko vrijeme pokupio simpatije žena širom regije i postao najpoželjniji poklon kojeg dame žele ispod bora. Iz CHICovnik tima ističu kako ovogodišnje izdanje krasi više od 300 prekrasno dizajniranih stranica sa sadržajem kao što su planer po satima za svaki dan, jednostavni recepti, plan obroka za svaki mjesec, financijski budžet, bojanka, savjeti za kućanstvo i posao te mnogi drugi posebni sadržaji, ali i više od 100 praznih notes stranica na kojima se nalazi više od 100 motivirajućih izreka za svaki dan.

– Radujemo se još jednoj prekrasnoj humanitarnoj priči. Sos selima pomažemo već četiri godine i koristimo svaku priliku da humanitarne aktivnosti usmjerimo ka toj djeci. Time im ne doniramo samo novac, nego pokazujemo koliko nam je stalo, koliko su nam važni. Najbolje od svega je to što su kupci nosioci ovog humanog djela. S druge strane, jako smo sretni što imamo Chicovnik u ponudi, jer je zaista sjajan planer i odličan način da se neka dama obraduje u vrijeme praznika. Odličan poklon, jedinstven na tržištu, po prihvatljivoj cijeni, a uz to još činimo dobro djelo! Može li biti ljepši spoj –  prokomentirala je ovogodišnju suradnju Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga kompanije Bingo.

– Prijatelji stvaraju trajni, održivi uticaj i dugoročne odnose. Baš kako je nama potrebno vrijeme da zaliječimo «rane» i izbrišemo tugu sa dječijih lica, da odgojimo dobre, čestite i uspješne mlade ljude, da ih pripremimo za samostalan život, tako su nam dugoročna prijateljstva najznačajnija podrška o ovom procesu. Uvijek nas iznova inspiriše prijateljstvo koje njegujemo sa kompanijom Bingo, a zahvaljujući njihovoj posvećenosti dobili smo još jednog važnog prijatelja – CHICovnik. Istinski smo sretni što će i ove godine mnoge dame kupovinom CHICovnika podržati SOS porodice, a posebno je zadovoljstvo biti partner timu koji je kreirao predivan planer za žene –  istakla je Dženita Subašić Radonić, direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela BiH.

Polaznici SOS vrtića s oduševljenjem su dočekali vijest te su se jednim lijepim crtežom, kako to samo dječja mašta umije, zahvalili svima koji će svoj CHICovnik kupiti u Bingu. Popis odabranih Bingo marketa u kojima je CHICovnik dostupan ćete naći na službenoj Facebook stranici ovog planera facebook.com/CHICovnik. Stoga, neka ove godine vaši praznični pokloni budu s toplom, humanitarnom notom i s MADE IN BIH etiketom. Teško da može bolje od toga.