Naturavita Banjalučanima predstavlja nove okuse

Poznati muzičar Lukijan Ivanović bit će specijalni gost Naturavita kutka u subotu 30. decembra od 13 sati u Mercator Borik u Banjaluci. Lukijan će se uz šoljicu čaja družiti sa fanovima i fotografisati, ali i podijeliti utiske o novim okusima omiljenih Naturavita čajeva…

Uz šoljicu čaja i nove ukuse u novom “kocka” pakovanju, narandža sa kurkumom i cimetom, kao i đumbir s limunom, posljednja subota u 2017. godini će biti zaista posebna.

Naturavita čajevi sadrže posebno birane sastojke, koji pružaju ono najbolje od prirode što i potvrđuje sam slogan „Živjeti s prirodom“. Ljekovito i aromatično bilje pažljivo se uzgaja prema certifikovanom bio uzgoju na kontrolisan i siguran način. Naturavita čajevi nude garanciju sigurnosti, pouzdane i provjerene kvalitete.

Uživajte uz svoje omiljene Naturavita čajeve vrhunskog kvaliteta, a obavezno probajte i nove okuse idealne za zimske dane. Naturavita čajevi sadrže posebno birane sastojke, koji pružaju ono najbolje od prirode što i potvrđuje sam slogan „Živjeti s prirodom“.