Stanovnici Tuzle uživali u novim okusima Naturavita čajeva

Gošća Naturavita kutka u TC Mercator prošle subote u Tuzli, bila je poznata nutricionistkinja i blogerka Marizela Šabanović, koja je sa mnogobrojnim čajoljupcima podijelila savjete o zdravoj ishrani. Ona nije krila oduševljenje novim okusima koje je Naturavita predstavila u novom “kocka” pakovanju, narandža sa kurkumom i cimetom, kao i đumbir s limunom. Mnogobrojni kupci u TC Mercator su uživali u okusima Naturavita čajeva, koji su ih ugrijali u ovim zimskim danima

Marizela Šabanović je stalna saradnica novinarskih i medijskih kuća s ciljem promocije pravilne prehrane. Jedan od projekata u kojem učestvuje je i emisija „Lonci i poklopci“ sa Vjekom Kramerom. Urednica je internet portala nutricionizam.ba. Stručna saradnica je iz oblasti nutricionizma mjesečnog magazina „Ljepota i zdravlje“. Ona je posjetiocima TC Mercator u Tuzli, tokom druženja druženja i degustacije čaja, naglasila da je konzumiranje čaja u bilo koje doba dana neizostavan segment zdravog života i unapređenja zdravih životnih navika.

Naturavita čajevi sadrže posebno birane sastojke, koji pružaju ono najbolje od prirode što i potvrđuje sam slogan „Živjeti s prirodom“.  Uživajte uz svoje omiljene Naturavita čajeve vrhunskog kvaliteta, a obavezno probajte i nove okuse, koji će upotpuniti predstojeće praznike i zimske dane.