NATURAVITA NASTAVLJA SA PROMOTIVNIM AKTIVNOSTIMA PO BH. TRŽNIM CENTRIMA STANOVNICI MOSTARA UŽIVALI U NATURAVITA ČAJEVIMA!

Naturavita kutak u tržnom centru Bingo u Mostaru, privukao je pažnju mnogobrojnih posjetilaca koji su uživali u okusima Naturavita čajeva. Posebnu pažnju su privukli novi okusi, koje je Naturavita nedavno predstavila na bh. tržištu, narandža sa kurkumom i cimetom, kao i đumbir s limunom, koji će vas razbuditi i ugrijati u bilo koje doba dana.

Aroma narandže sa cimetom i kurkumom neodoljivo podsjeća na zimu, a cimet kao jedan od najstarijih začina poznat cijelom svijetu po svojoj aromi podsjeća nas na praznične dane, koji nam predstoje. Osim arome, cimet ima ljekovita svojstva, posebno može pomoći kod gastritisa, dijabetesa, povišenog holesterola, ali i bakterijskih infekcija. Kurkuma, ako niste znali, koristi u jačanju probave, smanjenju nadutosti, čišćenju krvi i ima brojne druge koristi pa je ovaj čaj s narandžom, cimetom i kurkumom prava ljekovita bomba. Svi sastojci odlično djeluju i štite vaš organizam u narednim hladnim mjesecima.

Mnogobrojni posjetioci Naturavita kutka u Mostaru dobili su i poklone, te će imati priliku da u predstojećim zimskim danima uživaju u različitim okusima čajeva u novom pakovanju KOCKA, koje je nedavno predstavljeno i na bh. tržištu.

Naturavita čajevi sadrže posebno birane sastojke, koji pružaju ono najbolje od prirode što i potvrđuje sam slogan „Živjeti s prirodom“.  Uživajte uz svoje omiljene Naturavita čajeve vrhunskog kvaliteta, a obavezno probajte i nove okuse, koji će upotpuniti predstojeće praznike i zimske dane.