U dva poteza do dužih trepavica

Dobrih beauty savjeta nikada dosta, posebno kada se radi o trepavicama. U nastavku donosimo jednostavan trik kod nanošenja maskare nakon kojeg ćete sigurno primijetiti razliku

Koliko god bili korisni, neke savjete za duže trepavice jednostavno je složeno izvesti, a oni koji jamče uspjeh, poput ugradnje umjetnih trepavica uzimaju poprilično vremena.

Međutim, ima nekih trikova koji funkcioniraju bez obzira na to što u pitanju nije nova maskara, uvijač ili odlazak do salona. Ustvari, jedino što je potrebno je malo drugačiji pristup svakodnevnoj beauty rutini.

SVE JE U NANOŠENJU

Uvijek se nanose dva sloja maskare. Međutim, prvi sloj se nanosi samo na vrhove, tako da se četkicom prolazi s gornje strane gornjih trepavica. Ostatak je više-manje onakav kako to radimo i inače. Pogledajte prema dolje te cik-cak potezima prođite kroz trepavice, ali tako da počenete što je moguće bliže korijenu.

ZAŠTO “PALI” SVAKI PUT?

Zbog nanošenja dva sloja maskare na klasičan način, trepavice su često “teške” te se na njima stvaraju grudice. Ako maskaru najprije nanesemo samo na vrhove trepavica, dodat ćemo im duljinu tamo gdje je najviše potrebno.

(Zadovoljna.hr)